boya lekesi

xerdalx05

Daimi Üye
galata köprüsünde korkuluklar boyanıyordu rüzgarla arabanın üzerinde noktalar seklinde bulaştı elimi sürdüğümde pürtüm pürtüm ama gözle gözükmüyür MEGUAIRS clay bar kullansam faydası olurmu kullanan varmı boya lekelerini reçinelerini temizlendiği soyleniyor nekadar doğrudur iyi akşamlar

bence hiç ellemeyin aracın kendi boyasınada zarar verirse geri dönüşü olmaz. En iyisi aracını usta bi pasta cila yapan yere götürüp durumu anlatın. Hem aracınızın komple boya bakımınıda yaptırmış olursunuz.

Benim arabayada bir kere inşaatın önüne çektiğimde zift dökülmüştü. Bir tanıdık mazot ile silmemi söylemişti. Sildim çıktı hemen. Sizin durumda işe yarar mı bilemiyorum?

TİNERDE giderebilir.geçmiş olsun.

kil işinizi görebilir am güzel bi pasta cila kesin çözüm olur

Kesin çözüm pasta cila ama tam kurumamışsa gaz (lpg değil bu lambalarda kullanılan gaz) yada mazotla silinebilir.

boya kurudu camdakileri cıkardım ama boyadakiler cıkmadı pasta cila işinede girmek istemiyorum acıkcası suan elimi sürdüğümde pürtüm pürtüm can sıkıyor allahtan gözükmüyor bide gözükse kafayı yerim

Bizim baba garajı boyarken aracı çıkartmamış boyyarken aracın ön kaputuna ve camlarına uzaktan spres püskürtülmüş gibi leke yapmış.

dediğiniz gibi pürtüm pürtüm de ve ufak ta olsa gözüküyordu hemen müdahalle edemedim aradan 3 hafta geçtikten sonra el pastası ve üstübüyle bir güzel sildim hatta ön kaputtaki bazı ince çiziklerle beraber boya lekelerinide gidermiş oldu zeminde pürüzsüz bir şekildeydi ama benim sadece ön kaputtaydı ve cam da

Sizin aracınız kompleyse güzel bi pasta cila yaptırarak sorunu halledebilirsiniz.

boya kurudu camdakileri cıkardım ama boyadakiler cıkmadı pasta cila işinede girmek istemiyorum acıkcası suan elimi sürdüğümde pürtüm pürtüm can sıkıyor allahtan gözükmüyor bide gözükse kafayı yerim

pasta cila kötü birşey değilki yararlılı bir uygulama

mazot işini görebilir arkadaşım bende ziftleri çıkarmıştım mazotla denemesi bedava zararı olmaz yani

Back