boya damlası

Kil uygula.Uygulamışken tüm araca uygula.Temiz araçtan bile ne kirler çıkıyor 🙂

kil temizler ama tiner ilede silebilirsin ama öyle bol miktarda dökme

selülozik tinerle silersen boyaya zarar verirsin.bence pastayla sil.

kolonya da iş görür mü?benim aracın arkasına sakız yapışmış nereden geldiyse benzinlikte yıkama yapan eleman kolonya ile kolay çıkar dedi gerçi tazyikli su çoğunu çıkarttı.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.gaz yağıyla yada mazotla,silmeyi düşünüyorum,tiner'e pek fazla güvenemedim,bakalım eğer dobloyu satmazsak pasta,cila,modifiye felan yapmayı nasibse düşünüyorum...

kolonya da iş görür mü?benim aracın arkasına sakız yapışmış nereden geldiyse benzinlikte yıkama yapan eleman kolonya ile kolay çıkar dedi gerçi tazyikli su çoğunu çıkarttı.
Denemek lazım.

Denemek lazım.
evet.mazot çıkarırsa da hiçbir sıkıntı olmaz inşaallah.

tiner 2 çeşittir sentetik ve selülozik biri boyaya zarar verir ama bilemedim hangisi*no*

geçmiş olsun. mazotla dene.

tiner 2 çeşittir sentetik ve selülozik biri boyaya zarar verir ama bilemedim hangisi*no*
Selülozik ağır tiner boyaya zarar verir,sentetik hafif tiner boyaya pek fazla zarar vermez.ben gene hiçbirine güvenmedim nolur nolmaz sonuç boya çıkartıyor mazallah arabanın boyasıda gider.asetonda çıkarırmış ama ben güvenemedim leke yaparmış heralde.en iyisi mazot ve gaz yağı

el için pasta lar var onlarla çıkartabilirsin az bir miktarda üstübü bul o şekilde uygula

Bizim de garaj kapısı boyanırken arbayı çıkarmamışlar ön kaput cama felan sıçratmıişlar pasta ile yaptım düzeldi hatta ön kaputtaki bazı çizikler bile gitti

bence kendi haline bırakma zaman geçmeden temizle

Back