Doblo Blue&me

Slhucr34

Azimli Üye
Adı
Salih uçar
Telefonu bağlıyınca,telefondaki şarkilari açamiyorum nasil oluyor.araç 2012 model doblo

d3 kasada sadece telefonla aramak icin ise yaradigini biliyorum .oyle bir ozellik yok

blue me olmayan araca daha sonradan taktıran oldumu acaba

arkadaşlar benim araçta mevcut blue&me.
İşe yarayan özellikleri : sesli komut ile mesaj okuma,kişiyi arama,numara çevirme gibi özellikleri mevcut.Ayrıca flash bellekten müzik çalabiliyorsun.Bu özellik sayesinde dahili mikrofonu var diğerlerinden farklı,bunun haricinde navigasyon aparat bağlantısı var ben hiç kullanmadım.

Mesaj okuyucu nasıl oluyor benim aracda var ama hic kullanamadım

Telefon bagliyken mesaj geliyor sesli komut okusun mu diyor sen evet yada hayir diyosun o komutu algilayip ona gore yonleniyor

Arkadaşlar d3 'te telefon bağlanıyor arama yapıyorum fakat ses gelmiyor konuşma yapamıyorum birde sesli komut özelliği nasil kullaniliyor

@Atlantis 99
arızalı olabilir baktırmanı tavsiye ederim.Ben direksiyonun sol en alt tuşuna basıp rehberdeki ismi söylüyorum kendisi teyit ediyor aransın mı diyor evet diyorum arıyor.

Eyvallah hocam bir ayarı falan varmıdır bulamadım oyuzden sordum tesekkurler

Merhaba ben yeni Doblo 4 aldım 2015 model
Bu araçta sesli komut var ama yukarı dakilet haricinde başka bir şey yapamıyor mi örneğin klima açma, kalorifer açma vs gibi
Eğer yapıyorsa nasıl yapılır anlatır mısınız

Back