Blue&me

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selim53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selim53

Azimli Üye
Doblo
Adı
selim
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Arkadaşlar benim 2012 d3 kasa doblo var blue&me çalışmıyor servise götürdüm 4000 TL yenisi istedi garip olan flaş çalışıyor yani şarz ediyor ama okumuyor ayrı olan da klmetre yanıp sönüyor yardımcı olursanız sevinirim

Blueandme sitesinden güncel yazılım indirip güncellemeyi deneyiniz. USB okumama sorununa çözüm olabiliyor. Akü kutup başını söküp on dakika bekledikten sonra da sorunun düzeldiğini söyleyenler var.
Akü zayıf olduğunda kilometre göstergesinin yanıp söndüğünü söyleyenler var. Fiat grubu araçlarda blueme ile ilgili benzer şikayetler var.

denedim güncelleştirmeyi ama olmuyor beni şaşırtan usb şarz alıyor ve aux çalışıyor ben buna takılmıyorum sadce klmetre dursun istiyorum nasıl yapabilirim

Blueandme sitesinden güncel yazılım indirip güncellemeyi deneyiniz. USB okumama sorununa çözüm olabiliyor. Akü kutup başını söküp on dakika bekledikten sonra da sorunun düzeldiğini söyleyenler var.
Akü zayıf olduğunda kilometre göstergesinin yanıp söndüğünü söyleyenler var. Fiat grubu araçlarda blueme ile ilgili benzer şikayetler var.
akü falan hikaye bence

akü falan hikaye bence
Akü zayıflayınca starstop hava yastığı ABS vb. arızalar verdiğine şahit oldum.
Linea forumlarında blueme arızası yaşayanların söyledikleri bu şekilde araştırabilirsin.
Blueme arızalı isede olması normal can bus hattından hata kodu algıladığı için yapabilir.

Farklı bir hikaye bilmiyorum.

Bunun tek çözümü güncelleme çözer başıma geldi güncelleme ile hallettim

Beyinci arkadaşa götürdüm oda yapamadı
Bunun tek çözümü güncelleme çözer başıma geldi güncelleme ile hallettim
Güncellemeyi nasıl yapabilirim uğraştım ama yapamadım

blueandme sitesine giriyorsun oradan aracına uygun yazılımı indirip boş flasha atıyorsun aracı çalıştırmadan kontağı aç flashı tak başka hiç bir fonksiyonu kullanma sesli olarak yazılımın başlatıldığını söylüyecek başarısız olursa kontak kapat aç tekrar dene sonra olunca flash otomatik bir dosya eklenecek o dosyayı siteye tekrar yüklüyeceksin blueandme sitesine tekrar bir dosya oluşturacak site o dosyayı boş flasha at tekrar araca tak güncelleme bitince sesli şekille söylüyecek bu şekil de güncellemiş olursun

denedim güncelleştirmeyi ama olmuyor beni şaşırtan usb şarz alıyor ve aux çalışıyor ben buna takılmıyorum sadce klmetre dursun istiyorum nasıl yapabilirim
Meraba bendede blue me var 1. Sorum güncellemeyi nasıl yapıyoruz?
2. Usb girişi var evet el freninin orda ama aux girişi nerde acaba ?

arkadaşlar arıza usb beyninde var baktırdım bunun çıkması olurmu acaba uyum sağlarmı

Kardeşim aracın hicbiryerinde arıza yok flashdisc i fat32 yada exfat olarak biçimlendir guncellemeyi flash a yukle ve guncelleme bitti diyene kadar da flashdisc i çıkarma unutmadan guncelleme 2 adimdan olusuyor ilki aracin yazilimindan versiyonunu okuyor 2. ise yuklenecek yazılımı içeriyor 15_20 dkka sürüyor bilgin olsun

Kardeşim aracın hicbiryerinde arıza yok flashdisc i fat32 yada exfat olarak biçimlendir guncellemeyi flash a yukle ve guncelleme bitti diyene kadar da flashdisc i çıkarma unutmadan guncelleme 2 adimdan olusuyor ilki aracin yazilimindan versiyonunu okuyor 2. ise yuklenecek yazılımı içeriyor 15_20 dkka sürüyor bilgin olsun
Selamlar Tekin kardeşim. Bende 2012 Elegance doblo sahibiyim. Cihazım bozuldu ve çıkma bulup taktırdım. Ancak açılışta italyanca ve menülerde ingilizce çıkıyor. Türkçeleştirmek istedim ama güncelleme için dosyaları bulamıyorum. blueandme.com sitesi nedense gililemiyor. Elinizde böyle bir data varsa sizden temin edebilirmiyim veya nereden temin edebilirim.

Back