bide bu çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uguret
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uguret

Daimi Üye
bugün aracı arka sileceginin su fişkeyesini açtım su gelmiyordu araçtan indigimde ise arabanın altını cam suyu gördüm önler veriyor arkaya gelince altan akıtıyor 🙁

su donmustur acılmasını bekle düzelir bendede öyle oluyor dondugu zaman pompa altan akıtıyo .

bazen olabiliyor,,ama takib edin derim

bugün aracı arka sileceginin su fişkeyesini açtım su gelmiyordu araçtan indigimde ise arabanın altını cam suyu gördüm önler veriyor arkaya gelince altan akıtıyor 🙁

borulardaki su donunca arka cvamın hortumu yerinden çıkıyormuş bizimde başımıza geldi garantiden hallediyorlar hemen servise git hallederler

dostum ekim ayında bende de oldu sevise gidip yaptırdım hortumlar zaman zaman çıkıyor dediler ancak arabada yiyecek bir sey bırakma her halde hortum takma işi biraz enteresan bagajdaki yiyecekleride sormadan yiyorlar🙂

dostum ekim ayında bende de oldu sevise gidip yaptırdım hortumlar zaman zaman çıkıyor dediler ancak arabada yiyecek bir sey bırakma her halde hortum takma işi biraz enteresan bagajdaki yiyecekleride sormadan yiyorlar🙂

amcamın cıragıda cok yerdi serviste 😀

yesinlerde ama izin istemeeleri gerekiyor ben gittiğimde bagajda temizlik malzemelerim vardı

ONLARIMI YEMİŞLER:d

yeseler iyi benim arabadan bi paket davidoff uçurdular...lan ben onu özel günlerim için saklıyodum...

ONLARIMI YEMİŞLER:d

sorma abi ya

yok abi dokunmamışlar ama şaırmışlardır bende onları bagajda unutmuşum

ogün bagajdakiler

lastik parlatıcı
sıvı sulu cila
tampon parlatıcı
koltuk döşeme temizleyici
arabanın kokusu spray doğa kokusu
su
lastik yıkamak için fırça
süngerler
mikrofiber yıkama eldiveni
mikrofiber bezler
kova

bunlarıda yeseler hepsine yeter ama yencek hiçbişey yoktu😀

Ben tamirciye aracımı bırakmışsam mutlaka içini boşaltırım bir de kilometresini bir yere yazarım.Daha önce başıma geldi benim eski şahinle ustanın çırakları memleketi gezmişler . O gün bugün böyle yapıyorum.

Ben tamirciye aracımı bırakmışsam mutlaka içini boşaltırım bir de kilometresini bir yere yazarım.Daha önce başıma geldi benim eski şahinle ustanın çırakları memleketi gezmişler . O gün bugün böyle yapıyorum.

ben başlarında durduğum için sorun yok😀

km sorunu bizdede oldu ustanın çırağı aksama kadar sanayide gezmiş bir günde çarşı içi 164 km yapmıştı

ehehe memleketine gitmiştir😀

Back