kardelenkurt BAŞKAN Yetkili Kişi Admin Doblo Kayıt 3 Eylül 2009 Mesaj 5.196 Yaş 39 Adı Murat Üresin Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Memur Aracınız Doblo Modeli 20. Yıl Özel Seri Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah 2 Aralık 2014 #1 Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarımızın Avrupa'da ki elde ettiği başarılar ile ülke sıralamalarında puan kazanmamıza büyük katkıda bulunmuşlardır. Kendilerine Team Doblo Ailesi olarak teşekkür ediyoruz ve önümüzdeki uefa maçlarında başarılar diliyoruz...
Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarımızın Avrupa'da ki elde ettiği başarılar ile ülke sıralamalarında puan kazanmamıza büyük katkıda bulunmuşlardır. Kendilerine Team Doblo Ailesi olarak teşekkür ediyoruz ve önümüzdeki uefa maçlarında başarılar diliyoruz...
RAPTOR Fenomen Üye Kayıt 18 Aralık 2009 Mesaj 4.136 Modeli Renk Beyaz 2 Aralık 2014 #2 ülke olarak başarılarımızın devamını diliyorum.
mali_55 İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Başka Araç Kayıt 4 Kasım 2011 Mesaj 5.027 Yaş 51 Adı Mehmet Ali YALÇIN Kan Grubu A RH + Şehir Samsun Meslek memur (maliye) Aracınız Başka Araç Araç Yılı 2011 Renk gri 2 Aralık 2014 #3 Aynen katılıyorum... Gruptaki son iki maçı da galibiyetle tamamlamak ülke puanı açısından önemli.. İnşallah kazanırız..
Aynen katılıyorum... Gruptaki son iki maçı da galibiyetle tamamlamak ülke puanı açısından önemli.. İnşallah kazanırız..