Chirmicty
Onursal Üye
Başka Araç- Kayıt
- 20 Ağustos 2011
- Adı
- Koray HARMAN
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2018
Evet buluşmalarım devam ediyor 😀 bu gün Baki abimle muhteşem bir buluşma tanışma yaşadım kendisini tanıyan tanır eskiler tanır yeniler örnek alır hesabı bir abi benimle buluştuğu için ve bana o değerli vaktinden ayrıdığı için çook teşekkür ederim misafir perverliği mükemmel 10 üzerinden 15 veriyorum ve yılın birincisi seçiyorum 😀😀😀😀 şaka bi yana
oturduk sohbet ettik çok keyifli vakit geçirdik yani benim için öyleydi umarım baki abim içinde öyledir 🙂 resim çekildik yeni 2012 arabasınıda görmek nasip oldu Allah kaza bela vermez inşallah arabam içinde bi kaç fikir kaptım 😀😀 çoook teşekkür ederim Baki abi bu günümü güzel kıldığın için inşallah daha çok görüşürüz diyorum ve buyrun resimlerimizi görelim 😀
oturduk sohbet ettik çok keyifli vakit geçirdik yani benim için öyleydi umarım baki abim içinde öyledir 🙂 resim çekildik yeni 2012 arabasınıda görmek nasip oldu Allah kaza bela vermez inşallah arabam içinde bi kaç fikir kaptım 😀😀 çoook teşekkür ederim Baki abi bu günümü güzel kıldığın için inşallah daha çok görüşürüz diyorum ve buyrun resimlerimizi görelim 😀