Bagaja insan oturtmayın!!

hardcrss

Onursal Üye
Adıyaman'da, lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, köprü bariyerlerine çarptı.

Çarpmayla hurdaya dönen aracın arkadaki kapısı açıldı ve arka tarafta oturan 3 çocuk köprüden düşerek öldü. Kazada 7 kişi de yaralandı.

1613873-adiyamankaza12.jpg

haber: http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/patlak-lastik-faciasi-3-cocuk-oldu-patlak-lastik-faciasi-3-cocuk-oldu/11902/1613873/

paylaşımiçin teşekkürler

Yazık oldu çocuklara. Allah rahmet etsin. Aile aracı kavramını yanlış anlıyor bazılarımız.

allah rahmet etsin. O kapı kesşke çift değilde tek olsaydı belki öle bişey olmazdı

allah rahmet etsin. O kapı kesşke çift değilde tek olsaydı belki öle bişey olmazdı

aynen allah rahmet eylesin.ancak o kapı tekte olsa çiftte olsa hatta bagaja oturmasalarda fazla yolcu almasakta olur olur olur.1. ecel gelmiş ama biz tedbirimizi alacaz illaki de bizde arka koltukta kaç kişi kemer takıyor.o çocuklar arka koltukta da olsa ölebilirdi.kemer takmayıpta.bize düşen tedbir almak tam anlamıyla. yoksa yan kapılar açılıp öyle de düşebilirler.oda tedbir ama daha iyi tedbir lazım.arkadaşlar yurt dışı gezisine gitmişlerdi.fotoğrafta gördüm mersedes minibüsün en arka koltuğunda bile kemer takmış hemde uyuyor.türkiyede olsan ön koltukta bile takmazsın dedim.valla öyle abi.adamların cezası ağır diyor.ve bütün millet uyuyor buna.bizde ise illaki canlar verecez biraz üzülecez sonra kendi paşa gönlümüzün istediğini yapmaya devam.doğru bildiğimizi bile yapmıyoruz gönlümüzün istediğini yapıyoruz maalesef.tabiki bende dahil.buda bizim millet olarak kötü bir özelliğimiz maalesef.

ALLAH rahmet eylesin bende bu yaz bagaja dolmuştan söktüğümüz orta koltuğu bagaja monte edecektim şimdi etmeyeceğim böyle sonuçlar doğurabiliriz sonra

Allah rahmet eylesin

her ne kadar bagaja kimse oturmasın desekte öyle zamanlar geliyoki illa bagajada insan almak zorunda kalıyoruz ben en son kazamda arabada toplam 9 bagajdada 2 kişi vardı ve ben kazayı araç yüklü olduğu için aniden duramadığı için yaptım aslında biraz daha dikkatli olmalıyız bu konularda o gun aracıma o kadar bindirmeseydim o kazı belkide yapmayacaktım ama oyle bi yerdeydikki bindirmeden başka caremde yoktu sonucta olan oldu ama bu orneklerden hepimiz ders cıkarmalıyız

Allah sabırlar versin.bazen öyle bir durum oluyor ki çaresiz kalabiliyoruz.herşey yolunda gider herşeyi dogru yaparız bu sefer lastik patlar veya tek gidiş gelişli yollarda üstümüze dogru gelir vurur.bizler araçların bütün bakımlarını şüpheye mahal vermeksizin tam yapmalıyız yavaş gitmeliyiz kemerleri ihmal etmemeliyiz.sonrası Allah'ın takdiri..

bu hatayı bi kaçdefa bizde yaptık çok tehlikeli ALLAH korusun

Back