Bagaj kapağı otomatik kapanmıyor yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hs851
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hs851

Daimi Üye
arabayı kitlediğim zaman bagaj hariç bütün kapılar kitleniyor.kışın başında yoktu .bir ara düzeldi şimdi gene aynı oldu yardım edin *cry*

kardeşim 10.00tl.şıkışmış oraya.şaka bir yana aynısı benim başıma geldi.arka kilit yeri toz ve pas olduğundan kitlemiyor.kapı ustasına getir on dakikada halletsin.

d2'lerin hepsinde bu sıkıntı var.sende yapabilirsin ama.sıkıntı olabilir.bagajın oradaki plastik kapamayı komple söküyorsun kilit sistemine balata spreyini sıkıyorsun tabi kilit sistemini söküp yapıyorsun temizleyip tekrar takıyorsun.halloluyor.yalnız dediklerine göre 6 ayda bir yapar diyorlar.tabi tozlanmadan kaynaklanıyormuş.

soğuklardada yapar.tozlanma ve yağsız kalıyor.balata spreyiyle temizleyip yağlayacaksın.

elin anahtar tutuyorsa kendin yapabilirsin.....kilidi sök....nalburdan wd 40 al...komple bununla yıka kilidi. yerine tak....çünk wd 40. hem yağayıcı hem temizleyici bir spreydir......tabii. kilidin motoru. bozuk değilse......bunuda. şuradan anlayabilirsin...kumandaya bastığinda bagaz motorundan hırş hış ses geliyorsa. sağlamdır ...kolay gelsin....

aynen baki abinin dediği işlemi yapın düzelir
peridyotik olarak yağlasanız bişey olmaz

hayır oğuz kilit yağlanmaz kardeşim.....daha doğrusu doblonun kilidi yaglanmaz sadece bagaj kilidi olabilir....kapı kilitlerine asla wd 40 farklı bir uründür....yağ kilide toz toplanıp daha fazla sorun çikarır.....daha çok muhteviyatı kontak sprey tarzında ürünler kullanalım...

hayır oğuz kilit yağlanmaz kardeşim.....daha doğrusu doblonun kilidi yaglanmaz sadece bagaj kilidi olabilir....kapı kilitlerine asla wd 40 farklı bir uründür....yağ kilide toz toplanıp daha fazla sorun çikarır.....daha çok muhteviyatı kontak sprey tarzında ürünler kullanalım...

abi ben kilitler için arexons marka bi ürün aldım onu kullnıyorum bi sorun olmadı düzenli olasrak rayları kilitlere bakım yaparım

abi ben kilitler için arexons marka bi ürün aldım onu kullnıyorum bi sorun olmadı düzenli olasrak rayları kilitlere bakım yaparım

raylara okey kilitlere asla...istersen servise sor...bak ne diyecekler...bizim kilitler monoblok ve elektronik...başına iş açarsın...

raylara okey kilitlere asla...istersen servise sor...bak ne diyecekler...bizim kilitler monoblok ve elektronik...başına iş açarsın...

serviste bi spey sıkıyor abi

birde o üründe temizleyci ve yğalayıcı yani kilitler içinmiş öyle diiye aldım temizleyici etkisi var

ben d1 doblonun kilitlerine gres sürüyordum hiç sorun yaşamadık ama bi sorayım abi

kilidin içini yağlamaz..bak aynı şeyi söylüyoruz...sprey başka şey....

arkadaşlar ben otomatik kilitleme sorunu yaşıyorum bazen kilitliyor bazen kitlemiyor elle kilitliyorumkilitlenmedigi zaman ıç lamba yanık oluyor ( sol ön kapı) motordan diyorlar bir çözümü varmı arkadaşlar

anahtarla kapınız kilitleniyor mu bi kapı kilitlemiyorsa kilidin içide pislnmiş olabilir

kapı birkaç denemede anahtar içinde kilitlliyor şuan sadece anahtarla kitliyorum

arkadaşlar hallettim kapı otomatigini elektririkcinin biri motor kilidin üstünde degişecek dedi başka bir elektrikci halletti arka bagaj iç lambası sağ yanda kendimiz acıp kapıyoruz sorun onda imiş 10 lira diger ustaya kalsak 200 e yakındı masraf

Back