B sınfı otomobil önerisi ? clio-i20 vs

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
arkadaşlar merhaba.
önümüzdeki yaza 2011 doblomu satıp yerine otomobil almayı düşünüyorum
600-700bin tl bandında 2011den yüksek modelli 150bin km den düşük km li araç öneriniz var mı?
aklımda şuan clio var ama clio yu bilen önerir mi tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürlür. .

Eğer Doblo gibi geniş araca alistiysan Clio yada otomobil sıkar seni.o meblaglara bence 2018 ve uzeri 120 lik Doblo al çok keyifli.treking yada Premio plus paket olanlarında alabilirsin.bunlar ful paketleri.

abi dobloma alıştım çok seviyorumda yakıtı çok üzüyor birde sürüş keyfi az gibime geliyor dobloların sen ne düşünürsün ?

2011 ise otomobil ruhsat işi gelecek o zaman otomobile çevirip devam edin bence
ben daha yeni hanıma otomatik i20 aldım stlye paket 2023 model

öncelikle hayırlı olsun yeni arabanız kaça aldınız birde özellikleri nedir arabanızın.
otomobil ruhsat işi ise nasıl yapılıyor kaç bin liraya mal oluyor hiç bilgim yok o konuda bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

öncelikle hayırlı olsun yeni arabanız kaça aldınız birde özellikleri nedir arabanızın.
otomobil ruhsat işi ise nasıl yapılıyor kaç bin liraya mal oluyor hiç bilgim yok o konuda bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
ruhsat işi 1 ay içinde iyice oturacak 30.000 tl ye olacak team doblo üyeleri için birşey de yapılacak

i20 ise 2023 model style orta paket 19,400 km de 940.000 mal oldu.

süreç nasıl işleyecek peki otomobil ruhsatı için ?

2007 doblo için de otomobil yapılabilecek mi onu çok araştırdım proje falan çizmek için henüz devlet onay vermemiş falan diyorlar aradığım yerler

Back