az kmli ve değişensiz, mümkünse hiç boyasız 2012 premio

damarblgsyr

Yeni Üye
Herkese merhabalar. TD ya doğru dobloyu alabilmek için katıldım. Anlayacağınız henüz bir doblom yok ama ; alma niyetim var. Bu konuda yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Az kmli ve boyasız premioların 2012 ve 2011 modellerinin uygun fiyatlılarıyla ilgileniyorum. Hayırlı bayramlar.

Hoşgeldin

Hayırlısı olsun orjinal hatasız 2011 premio iiçin en az 34 35bintlyi gözden çıkarmalısınız 32 binede var piyasada ama arabayı bitirmişler bilginiz olsun

İlginize teşekkür ederim.serviste iki parçasının (sağ çamurluk ve sağ kapı sacı) değiştirilmesine neden olan Kaza fotolarına baktıktan sonra aşağıdaki araç için 30.000 tl de pazarlık yaptık ama sonuçlandırmış değiliz. Aracı Değerlendirmenizi bekliyorum. 2012 Km 48.000 1.6 Multijet Premio ABS ASR ESP Hava Yastığı (Sürücü)Hava dastığı (Yan)Hava Yastığı (Yolcu)ImmobilizerLastik Arıza GöstergesiMerkezi KilitYokuş Kalkış Desteği ve diģer premio standardları

İlginize teşekkür ederim.serviste iki parçasının (sağ çamurluk ve sağ kapı sacı) değiştirilmesine neden olan Kaza fotolarına baktıktan sonra aşağıdaki araç için 30.000 tl de pazarlık yaptık ama sonuçlandırmış değiliz. Aracı Değerlendirmenizi bekliyorum. 2012 Km 48.000 1.6 Multijet Premio ABS ASR ESP Hava Yastığı (Sürücü)Hava dastığı (Yan)Hava Yastığı (Yolcu)ImmobilizerLastik Arıza GöstergesiMerkezi KilitYokuş Kalkış Desteği ve diģer premio standardları

Sahibinden vs. ilanı var mı ?

Fityatı uygun

fakat dobloların hiçbirinde lastik arıza göstergesi yok

S.a arkadaşlar bizim araç 2012 9. ay trafiğe çıkışlı 1,6 cc 105 bg 6 ileri multijet premio biz ilk sahibi değiliz biz aracı 8 aylıkkken 2013 mayıs ayında aldık ancak aracın 0 km den hiçbir farkı yoktu biz aldığımızda 7000 km deydi şuan (17000 km de) poşetleri jelatinleri etiketleri hepsi üzerindeydi aracın arka koltuğuna oturulmamış bagaj yük görmemiş bir kaç kez uzun yol yapılmıştı sadece. kaza hata darbe vuruk kırık çıkık değişen bunları bir kenara bırakın 1 damla boya yoktu yani az önce dediğim gibi 0 dan bir farkı yoktu bu konuda çok titiz olduğum için aracın heryerini didik didik etmiştim aracı galeri vasıtasıyla aldık ancak sahibiyle görüşme fırsatım olmuştu sahibi araca metalik renk konfor paket ekletmiş kaput ve tampon koruma yaptırmış tüm bunlarla beraber aracın kendisine 48000 tl ye mal olduğunu söylemişti biz aracı 35000 tl satın aldık pazarlıklar sonucunda. adam 34000 tl ye galeriye bıraktığını ev almak için acil sattığını normalde bu fiyata asla vermeyeceği söylemişti aldığımız yıl bizimkinin standardındaki premiolar 38000 tl civarıydı 2.el e görede çok uygun almıştık ki onlarda bile boya değişen olabiliyordu şimdi bakıyorum bizim zamanında 1.6 yı aldığımız fiyata 1.3 premio vermiyolar fiyatlar aşırı artmış temiz az km li değişensiz boyasız full bir doblo almak isteyen 40000 tl yi gözden çıkmış ... aracın 0 km fiyatına bakıyorum 58000=60000 tl gibi fiyatlar uçuşuyor geçen gözümün önünde birisi 2011 1.3 30000 km de 2 parça boyalı premioyu 36000 tl ye verdi yine yakın zamanda bizim araca muayene istasyonunda 42000 peşin veren oldu tabiki satma gibi bi düşüncemiz yok ancak başta söylediğim gibi araçların fiyatları çok abartılı bir şekilde artmaya başladı bu gidişe bir an önce dur denmeli ve fiyatların normale dönmesi gerektiğini düşünüyorum bu gidişle araç almak isteyen arkadaşlar sadece kurdukları hayallerle kalacaklar....... herkese hayırlı günler diliyorum.......

Aynen öyle zam geldi fiyatlar arttı temiz araba temiz para

maşaallah milletimizde alıyor.her yerde yeni ford coruer görmeye başladım.birde yeni modeller de eklenince tamam.fiyatlar hepten uçacak gibi.

Oğuz, 2005 yılında sıfır 2006 premioyu 27800'e aldığını yazmıştın.
Bende 2009 yılında sıfır 2010 premioyu aynı fiyatlara 27850'ye almıştım.
Şimdi o fiyatlara cargosu bile yok.
Mehmet Abininde dediği gibi satılıyorda.
Şöyle bir camdan dışarıya doğru bakıyorumda hep yeni arabalar.

Şimdi dediğin gibi bu fiyatlara imkansız şimdi zaten 2010 d2 premioya o fiyatları yazabilirsin tabi sıfır fiyatları artınca ikkincielde uçuyor

Ama siz çok uyguna almışsınız özel indirimmi vardı? Yada d3 geliyor diye indirim yapmış olabilirler

bizim arkadaş 2011 safelineyi 24,500 e almıştı.spotçudan.bir ara güzel kampanya vardı o zamandır sanırım.arkadaş 2010 fiorino emoşını 24,500 e almıştı fiat bayisinden.

D3 çıkmamıştı daha. Birmottan aldım. Nakit olduğu içinde indirim yapmışlardı.

Back