Aux cevirici

F.karakaya

Daimi Üye
Doblo
Adı
Fehim
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm Doblo ailesi merak ettim aşağıdaki resmi aracına baglayan varmı ben bağladım iyi bir cihaz tavsiye ederim bağlamak isteyenler e seve seve yardjm ederim gayet basit

images (14).jpeg

Bana yardımcı our musın bide nerden aldın

Bana yardımcı our musın bide nerden aldın
İnternetten aldım tabiki yardımcı olur tavsiye ederim ise yarıyor cihaz aux cevirici diye yazarsan cikicaktir birde Doblo teyp aux soketi alman gerek top 80 tuttu benim

Sen hangi model teype uyguladın bide aux soketi nin aldığın linki atabilir misin

2012 model teybe yaptım linki atıyorum
n11.com'dan Fiat Linea Aux G.Punto Aux Fiorino Aux Doblo Aux MENÜDE AUX YOKSA seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

Montajı nasıl yapılıyor fotoğraf video var mı yapamıycak olursam hiç bulaşmıyım

Yaparken viedo çekmek aklıma bile gelmedi ama haberlesirsek sana tek tek anlatırım nasıl olacağını

Linke tıklayın
(link)

Bu aux kablosunu nerden dışarı alıcaz yardım eder misiniz

Ben usb çevirici taktım teybin arkasından kabloyu vites körüğünün oraya verdim körüğü söktüm kabloyu oradan çıkardım körüğü yerine taktım çentikle tutuyor zaten aparatı torpidonun üzerindeki göze koydum gözede batmıyor yada silikonla torpido altına bir yere bağlanabilir bitişik olunca sırıtmaz.

Ben usb çevirici taktım teybin arkasından kabloyu vites körüğünün oraya verdim körüğü söktüm kabloyu oradan çıkardım körüğü yerine taktım çentikle tutuyor zaten aparatı torpidonun üzerindeki göze koydum gözede batmıyor yada silikonla torpido altına bir yere bağlanabilir bitişik olunca sırıtmaz.
Tebrik ederim bende aux soketijj oraya taşımayı düşünüyordum ama bir türlü yol bulamadım

Back