Ataşehir'den Selamlar

dogancankapici

Yeni Üye
Selamın aleyküm,
İstanbul Ataşehirden katılıyorum aranıza. Ford focus aracımı satıp doblo almaya karar verdim. Bu kararımı almamda ise amcam yardımcı oldu. Kendisinin şirketinde 3 adet doblo var. Bir akşam otururken yakıttan söz açıldı. "Ben şehiriçi 900 km çok rahat yapıyorum" dedi. İnanmadım başlarda çünkü focus 55lt yakıtla 550 km yapıyordu. İki haftalığına bir aracını bana verdi. Gerçekten inanamadım. Geziyorum geziyorum yakıt çubuğu yerinden oynamıyor 😀 Şuanda 2012 ve üstü 70000-80000 km de yeni kasa doblo alacağım. Şuanda araştırmadayım. Bayramdan sonra doblomla aranıza katılacağım inşallah.

Herkese iyi günler dilerim.

Hoşgeldin

Doblo sizi kesinlikle memnun eder yeni doblo yol tutuşu yüksek hızlardaki stabililiği ile şaşırtır bizler çok memnunuz inşallah gönlünüze göre doblonuzu bulursun

Hoşgeldin

Doblo sizi kesinlikle memnun eder yeni doblo yol tutuşu yüksek hızlardaki stabililiği ile şaşırtır bizler çok memnunuz inşallah gönlünüze göre doblonuzu bulursun

Allah razı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi hepimize nasip eylesin.

hoşgeldiniz...

Aramıza hoşgeldin 🙂

Belirtmek isterim 1.3 - 90 beygir doblo'mla 160'ı çok rahat bir şekilde gördük yol tutuşu çok mükemmel(160'ı çok rahat aşabilirdi yol müsait değildi, insanların hayatlarını ve kendi hayatımızı tehlikeye atmamak için basmadık). Çoğu insandaki 1.3 motor bu araba gitmez tarzı ön yargılarına çok rahatça kapak yapabileceğin bir araç 🙂 Sabit 90km hızla anlık yakıt tüketiminin 2.6 ya düştüğünü gördüm 🙂

Back