{AS 100] albüm devamı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AS 100
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar abama jant alıcam sadece karar veremedim 16 inç borbet sizce nasıl durur? yoksa 5 kollu 16 inç O.Z. alıcam.

fotolar çok nefis gerçekten kazasız belasız kullan 😉 jant seçiminde güzel ama lastikleri geniş alma istersen 🙂 ugraştırıor..

araban qüzelmiş kardeşim app plakada yakışmış 😀

kazasız belasız sürüşler 😀

Dedikleri gibi Jant zevk meselesi. Yanlız dobloda çok geniş taban sıkıntı çıkarıyo. Ben imkanım olsa 18" Kyowa 374 takmak isterim. Sana da tavsiye ederim. Hem borbet kadar geniş taban değil, hem ofsetli, hem de 5 kollu ve bijonlar gizli olduğundan görüntüsü hoş.

jantı internette aratıp inceleme imkanın var tabi ama Doblo üzerinde görmek istersen bu ilanı bi incele...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-sifir-denilecek-kadar-temizz-32142320/detay

Black Hawk tarafından yazılan metin:
Dedikleri gibi Jant zevk meselesi. Yanlız dobloda çok geniş taban sıkıntı çıkarıyo. Ben imkanım olsa 18" Kyowa 374 takmak isterim. Sana da tavsiye ederim. Hem borbet kadar geniş taban değil, hem ofsetli, hem de 5 kollu ve bijonlar gizli olduğundan görüntüsü hoş.

jantı internette aratıp inceleme imkanın var tabi ama Doblo üzerinde görmek istersen bu ilanı bi incele...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-sifir-denilecek-kadar-temizz-32142320/detay

hakkaten pahadada görünüştede ağır bi jant maddi sıkıntın yoksa bu güzel olur senin aracına...

AS 100 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar abama jant alıcam sadece karar veremedim 16 inç borbet sizce nasıl durur? yoksa 5 kollu 16 inç O.Z. alıcam.

Aracınız ve resimler çok hoş, Allah kaza bela göstermesin. ikisi arasından seçecekseniz ben olsam 5 kollu O.Z takardım. Tabii ki zevk sizin, lastikçi tanıdıksa bir tarafa borbetleri diğer tarafa O.Z takıp bakın hangisi hoşunuza giderse onlar kalsın 🙂

AS 100 tarafından yazılan metin:

Aracın Kaç Motor 16 Borbet i Kaldırabilecek miş 1,3 se zorlar gibime gelio yakışmasına yakışır

bende daha yeni aldım 16 " jant yarı ofsetli 205/55/16 55 yanak taktırmamım sebebi ise ince yanak ta konfor biraz daha düşüyor zaten makaslı araç 🙂

Bu arada Maşallah aracın cok güzel çok Hoş Güle Güle Kullan

Black Hawk tarafından yazılan metin:

ben bu ilandaki dobloyu görmüştüm çorluda tekirdağ tuning in buluşmasına gelmişti 🙂

Araccınız çok asil duruyor.......beyaz da zaten asil renklerdendir.......Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim....

Back