arkadaşlar bu cihazı kullanan varmı

İlhan68aksaray

Saygın Üye
Adı
ilhan
Modeli
Renk
Bordo
urun333.jpg
(link)
bu linkdeki cihaz nasıl cızırtı yaparmı ömrü ne kadar kullanan varmı ses kalitesi nasıl

süper bişeye benziyo başkanım

Guzel bi cihaz ancak biraz basit duruyo. Ama fiyatida uygunmus. Yurt disi sitelerden dahada uyguna almak mumkun. Bos vakitte arastirip siparis geciyim. Urun elime ulasinca paylasimda bulunurum.

iyi ali Express e bakbi

@yunus0635
Başkanım iş görür gibi hem telefon görüşmesi de yapılıyormuş arabaya sabitleyebilirsem ve kaliteli birşeyse bitane düşünüyorum hatta 2 tane alayım makam aracınada en azından müzik dinlerim.

şimdiden hayırlı olsun diyorum başkanım

Büyük şehirlerde boş frekans bulmanız zor olur sağlıklı kullanamazsınız. Ama küçük şehirlerde işe yarayabilir genelde cızırtı yapıyor.

deneyimlerinizi bekliyoruz 🙂

ben aldım müzik çalma ve konuşma harici herşey çalışıyor

@lolcusinan34
Herşey derken başka ne işe yarıyor ki bende onun için alacaktım konuşma ve müzik dinleme için ama yer kaplasın diye yapıldıysa ben almayım. 🤣🤣🤣🤣🤣

Bu ürünü kullanıyrum ses performansı kablodan farksız . 30 tl ye aldım çok memnun olarak kullanıyorum. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim

@rahatsuz61
Telefon konuşması yapabiliyormusun araçta devamlı şarjda kalması bi sıkıntı yaratıyormu bağlantıda kopma oluyormu şu anda aklımda bunlar var şimdilik teşekkürler şimdiden

@İlhan68aksaray
telefon konusmasini biraz daha yuksek sesle konusarak yapabiliyorum surekli sarjda kalmasi pilini bitirir ayrica sarjdayken şase yapiyo ses. Sarji ortalama 8 saat falan gidiyo o da bana 3-4Gun yetiyo o sekilde kullaniyorum.Kopma hic yasamadim.

Back