Arkadaşlar bakarmısnız ?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

SerCan

Saygın Üye
21238.jpg

Arkadaslar bu sembol ne tam olarak yanıp yanıp sönüyor sonra geçiyor aklıma takıldı yaw ??????

Evet ısıtma bujisi ama yanıp yanıp sönmemesi lazım. kontagı açtıktan sonra yanar ve biraz sonra söner. silindirin içindeki havayı ısıtır. şimdiki aracım 1.3 de bujileri ısıtınca "tık" diye bir ses geliyor. eski aracım 1.9 düz dizelde böyle bir ses gelmezdi.

ısıtma bujisi bugun benim d2 kasadada verdi aynı sorunu bugun parcayı sordum bosh marka 25 tl dediler yarın degiştirecegim İNŞALLAH🙂

Evet arkaşlar sürekli yanıp yanıp sönüyor sorun ne hangi parcada değistirmem gereken parça var mı yardımlarınızı bekliyorum .?

SerCan tarafından yazılan metin:
Evet arkaşlar sürekli yanıp yanıp sönüyor sorun ne hangi parcada değistirmem gereken parça var mı yardımlarınızı bekliyorum .?
bujiyi değiştirince ışık söner..

Doğru bilgiler ısıtma bujisi diğer bir tabirle kızdırma bujisi ışığı uzun süre yanıp sönüyorsa buji özelliğini kaybetmiştir değiştirilmesi gerekir...............

Arkadaşlar çok tşk ederim hepinize yarın hemen değiştirecem yardımlarınız için tekrar çok tşkler

iyide ısıtma bujisi her silindire 1 adettir, yani 4 tane. hangisinin (ya da kaç tanesinin) arızalı olduğunu da bulman lazım. bujileri tek tek söküp test etmeli.

Aynen ısıtma bujisi benimde değişmişti çok maliyetli bişi değil değiştirilmesi gerekir.

Aynen aradım özel servisi pazartesi günü götürecegimm bakacaklar ona göre değiştirecekler 2 - 3 saatlik iş olacagını söylediler 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back