Arka paspas altındaki nedir?

yusufyusufusta

Yeni Üye
Doblo
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba
2015 1.3 doblomun taban halısını temizlerken arka paspas altında ıslaklık farkettim. Taban halısını açtığımda tam arka koltukta oturan kişinin ayak bastıgı yerdeki malzemenin ıslak oldugunı gördüm. Çıkarsım temizleyin derken param parça oldu. Dışı sünger ama içerisi sert bi malzeme. İnternette bulamadım. Adı nedir bilen varmıdır? Malzeme parçalandığı için çukır kaldı orası

Taban içinde keçe var. Rezil bir şey su yeğince kötü oluyor. Önde ve bagajda da halı altında aynı şeyden var. Tavsiyem oraya başka malzeme kesip uygulamanız. Youtube da yalıtım uygulamalarına bakın. Oralardan kendinizi alternatif edinirsiniz. Bir tarafı yapışkan diğer tarafı kauçuk malzemeler var mis gibi kolayca uygulanıyor.

Araç içinde ki keçe ;
(link)
(link)

Bu alttakiler önerdiklerim ;
(link)
(link)
(link)

Hocam benim bahsettiğim parça bu değil. En az 5-6cm kalınlıgında kare gibi, içi latı sert, dışı süngerimsi bişey. Onu kaldırınca devasa boşluk oluşuyor. Yani öyle 9mm falan işi değil

Fark etmez aynı işi görüyor.O ıslnadığında nemi hapseder koku yapar döşemeyide uzun vadede çütütür söküp temizleyip kurulamak gerekir değişim konusunda döşemeciler yardımcı olur

Back