arka koltuk kilitleme mekanizması

xerdalx05

Daimi Üye
doblo_bagaj_11.jpg
herkese iyi akşamlar bagajın tabanındaki kilitler koltukları kaldırdıktan sonra kitliyormu acaba arkadaki yolcular emniyet kemerlerini ne kadar takarlarsa taksınlar koltuk yere sabit değil sadece koltuk başlarındaki iki adat kilit tutuyor oda ne kadar güvenilir.Bu arada birmottan şirkete 20 fazla doblo aldık araçları almaya bizzat bende giderim ilk baktığım yer orasıdır ve yarısından çoğunda aynı sorun var yetkili kişi sorduğumda olmaz öyle şey dedi ve gelin bakalım dediğimde baktı doğru kafasını sallayarak gitti bende pek üzerine düşmedim görüşlerinizi bekliyorum herkesbi kontrol etsin isterse.(D2)

4 senedir sadece bir kaç defa temizlik için arka koltukları kaldırdım sonrası indirdim ve sanırım kilitlenme sesini duydum.sorun olacğını sanmıyorum güvenlik testleri yapılmıştır.

doblo_bagaj_11.jpg
herkese iyi akşamlar bagajın tabanındaki kilitler koltukları kaldırdıktan sonra kitliyormu acaba arkadaki yolcular emniyet kemerlerini ne kadar takarlarsa taksınlar koltuk yere sabit değil sadece koltuk başlarındaki iki adat kilit tutuyor oda ne kadar güvenilir.Bu arada birmottan şirkete 20 fazla doblo aldık araçları almaya bizzat bende giderim ilk baktığım yer orasıdır ve yarısından çoğunda aynı sorun var yetkili kişi sorduğumda olmaz öyle şey dedi ve gelin bakalım dediğimde baktı doğru kafasını sallayarak gitti bende pek üzerine düşmedim görüşlerinizi bekliyorum herkesbi kontrol etsin isterse.(D2)

arkadaşım doblo combilerin arka koltukları güvenlik testlerinden başarı ile geçmiştir...alttaki videoda uluslar arası otomobil test kuruluşu euroNcap ın doblo için yapmış olduğu çarpışma testi görülmektedir...izleneceği gibi koltuklar gayet güvenli ve stabildir...

ayrıca aracı iyi incelememişsiniz.arka ikili koltuk alttaki uzun kol mandalı ile yere sabitlenmiştir (bakınız kendi paylaştığınız resimde bu kol orta koltuğun altında görülmektedir) ve bu yer mandalını kaldırmadan yerinden kıpırdamaz.tekli koltukda üst mandalını kaldırmadan yerinden kıpırdamaz...

Serdar aga top sende!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_jwkDuyPg20[/youtube]

bence düşündüğünüz gibi olsaydı uluslararası güvenlik testlerinden geçemezdi çünkü o testlerde en ufak ayrıntısına ince ayarına kadar test ediliyor

ooooooooooooo diyorum yavvvv

kilit olmaz olurmu biraz kuvvetli bastırın kilit sesini duyacaksınız

serdar aga ya vekaleten ben cevap vereyim......D1 veD2 kadalarda arka ikili koltugun kilidi cifttir ve koltuk arkasindasiyah boruyu cektiginizde kilit acilir.....koltugu sert bir sekilde biraktiginizda kapanir belki kullanilmamaktan ve tozdan kilit sikismis olabilir...koltugu kaldirip kilidi yaglarsaniz yumusayacaktir....
tekli koltugunki siyah halka kemerdir...cektiginizde acilir ve hzlica badarsaniz kapanir...

mahçup ettin beni abi...bende arabaya inip incelemiştim ki sen yzacaklarımı yazmışsın şimdi...
şunu ekleyeyim:
arada bir cıykk cıyk ses yapar arka sol genelde,kilidin oturduğu yere bir peçete yada ince bir bez koyup kitlerseniz ses kesilir...

mahçup ettin beni abi...bende arabaya inip incelemiştim ki sen yzacaklarımı yazmışsın şimdi...
şunu ekleyeyim:
arada bir cıykk cıyk ses yapar arka sol genelde,kilidin oturduğu yere bir peçete yada ince bir bez koyup kitlerseniz ses kesilir...

kilit karsiligina iki tur elektrik banti sarsin daha iyi olur........niye mahcup edeyim seni askolsun sen baska konuya bakiyorsun sandim...yrdimci olmak baabinda...l

aynen öyle,bantta olur...saol abim...

Back