ARKA KAPI SURGULU CAMLARIN FITILLERINDEN RUZGAR GIRIYOR

35ali61

Yeni Üye
D2 DOBLO 2012 1.3 MULTIJET SAFELİNE SERISI ARKA KAPI SURGULU CAMLARIN FITILLERINDEN RUZGAR GIRIYOR DIGER SAFELINE SERISI KULLANANLARDA VARMI BU SORUN SERVISE GITDIM SERVISIN DEMESINE KARSILIK CAMLARI DEGISTIRSEK ESKI SORUN DEVEM EDER DIYE DEGISEME SICAK BAKMADILAR.. BÖYLE SORUNU OLUPDA SORUNU GIDEREN VARSA MUMKENSE BILGILENDIREBiLIRMI..

d1 doblomuz premıo idi onunda arka cam fıtıllerınden hafiften ruzgar sesı gelıyordu ama ruzgar gelmıyordu d1 ve d2lerde surgulu cam var camın arasında toz lastiği gibi bir malzeme var bence ona çozum olmaz çunu arasındsa lastik yok halı kaplı bi fitil var

ali safeline-combi-premi-vip bütün modellerde kayar kapı camları aynı.bizim camlarda böyle bir sıkıntımız yok.cam fitillerinin ve contalarının bakımı düzenli yapılmadığında camlar tam kapanmıyor.bu sefer bir rüzgar sesi oluşuyor.

*camlarınızın geri hareket ettiği (alttaki ve üstteki) kanalların içini iyice temizleyin.
*temzilediğiniz bölümü sıvı gres ile yağlayın.
*camı açın,camın ileri hareket ettiği rayların içini iyice temizleyin.
*camın ön yüzeyinin oturduğu düşey rayın içerisindeki fitil ve contaların düzgün olduğundan ve katlanmadığından emin olun.
*ileri hereket kanalını (alttaki ve üstteki) yağlayın.
*camı ileri geri açıp kapatarak alıştırın.

geçenlerde alt fitili dışarı kıvırdım içi çamur doluydu😡

aga cam fitillerinin düzenli aralıklarla temizlenmesi lazım.yoksa birikme olabiliyor.bende geçen arka camı açayım derken açma kolu elimde kaldı.gittik yaptırdık.sonra fitilleri temizledim.şimdi yağ gibi açılıp kapanıyor.

Mustafa abi açılmayan cam çok sıkıcı olur arkadakıler bunalır doblonun rakıplerınin bazılarında hıç çılmıyor bence buyuk dezavantaj

bence kelebek cam işe yaramıyor

bende 2 çocuk olduğu için kendi camlarımı bile giderken açamıyorum eğer kalorifer soğuk yetmesse klimayı devreye alıyorum.

bende cam açmam klimayı otomatık moda alırım o kafasına gore takılır zaten etraf toz toprak camı açıyon hem arabanın içi tozlanıyor hemde toz soluyorsun hiç gerek yok

Back