arka camda çizik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

madak

Daimi Üye
merhaba arkadaşlar. d3 kasa doblom var. bu gün arka camın alt kısmındaki siyah yere birisi yazı yazmış. araba biraz tozlu olduğu için yazılan yerlerde çizikler oluşmuş. arabayı yıkatmama hatta bezle silmeme rağmen bu çizikler kaybolmadı. bakınca yazıyı çok net okuyabiliyorum. bu çizikler için çözüm önerisi var mı. teşekkürler. saygılar..

merhaba arkadaşlar. d3 kasa doblom var. bu gün arka camın alt kısmındaki siyah yere birisi yazı yazmış. araba biraz tozlu olduğu için yazılan yerlerde çizikler oluşmuş. arabayı yıkatmama hatta bezle silmeme rağmen bu çizikler kaybolmadı. bakınca yazıyı çok net okuyabiliyorum. bu çizikler için çözüm önerisi var mı. teşekkürler. saygılar..

arkadaşım kendini önce bi tanışma bölümünde tanıtta seni tanıyalım

madak tanıdık olması lazım ya bana yabancı gelmiyor sanırım veri kaybından dolayı tanışma mesajları silinmiş 😀

evet abi. konu başlıklarım da vardı. birkaç gün önce tüm bilgiler silindi. şimdi tekrar tanıtacam ama tanışma bölümünü bulabilirsem😉

evet abi. konu başlıklarım da vardı. birkaç gün önce tüm bilgiler silindi. şimdi tekrar tanıtacam ama tanışma bölümünü bulabilirsem😉

evet madak tanidik uye ....sevgili kardesim raptor ustam konuya daha aydinlatici bilgi verecektir ama..ben ince bir pastayla bu sorunu cozebilecegini saniyorum...

wax lar var herhalde onlar yok eder dimi baki abi

tanıdım seni siyah gözlüklü avatarın vardı dimi...

evet evet matrix gibi avatarli uyemiz....😀

tanıdım seni siyah gözlüklü avatarın vardı dimi...
doğru. senin de kendi foton vardı yanılmıyosam.

aynen abi valla sorcaktım geçen resimdeki sen misin yoksa bi filmden alıntımı diye... sormuş oldum şimdi aynı zamanda.🙂

deneyeceğim. teşekkürler baki abi..
.
rica ederim kardesim. yanliz cok ince bir pasta hatta vax kullan..cizikleri cikartayim diye hepten mahvetme...

maşaallah resime bakarak yaşını göstermiyorsun.😀

aynen abi valla sorcaktım geçen resimdeki sen misin yoksa bi filmden alıntımı diye... sormuş oldum şimdi aynı zamanda.🙂

gerçekten benim fotom😀
şimdi çakma matrix desem ayıp olcak... türk işi matrix diye bağlıyalım işi...

maşaallah resime bakarak yaşını göstermiyorsun.😀

fotorafcinin foto shopundan gecmistir. o....benimde oyle resmim var...kuran carpsin citir citir gofret gibiyim resimde

Back