arka cama isim sticker

Tutkun

Saygın Üye
Adı
Serhan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
kurşun gri
Arkadaşlar doblonun arka camına kızımın ve yegenlerimin ismini yapistirmak istiyorum.yagmurdan yıkamadan etkilenmeyecek yapişkanlı isim sticker larını nerden bulabilirim..??

tunigcilere büyük reklamcılara bak bi istersen

Abi reklamciya git yazı olarak cama sticker de ne yazilacaksa hangi yazı tipiyse söyle o yapar ama bazı reklamcilarda yazı kesme makinası olmuyo sor bi ilk

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler
@hkn_syr
Aklima reklamcida yaptirmak gelmemisti saolasin arkadasim

Usta reklamcılardan başka yerde arama istediğin yazı şeklini istediğin boyutta ve ucuza maledebilirsin

@cihatbayir
Peki yıkamada yagmurda camirda yapiskanin atmaması için ne yapmam lazım yada nasil bi malzeme olmasi lazim

@Tutkun
Ben yaptırdım 6 ay kullandım hiç bişey olmadı sürekli basınçı su ile yıkanıyordu şimdi arkaya türk bayrağı yaptırdığım için söktüm hiç bi sıkıntı yok gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin

@Tutkun
Reklamcıların yapıştırdığı yazı kolay kolay etkilenmiyor yağmurdan falan kimse yazıyla oynamasin baya gider

reklamcıların mazlzemesi yapışkanlı ve naylonlu gibi olduğundan uzun süre gider.özellikle çıkarmak için uğraşılmazsa.

Herhangi bir reklamcı halleder. Ama boyutunu önce denemeler yapıp kendiniz karar vererek gidin derim.

Back