arka cam durup durduğu yerde patladı neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar sabah erkenden babam işe gitti yani dolmuşa çıktı durakta cam patlamış neden olabilir acaba

berat tarafından yazılan metin:
arkadaşlar sabah erkenden babam işe gitti yani dolmuşa çıktı durakta cam patlamış neden olabilir acaba
soğuktan olabilir 🙂

yan camlar dan birimi eğr öyleyse ya biri birşey attı ......Hırsızların ıslak buji porseleni gibi.......Ama ön camsa kasma yaptıysa yani araç sadmeye geldiyse yani çukura falann girip kaporta kastıysa cam patlaya bilir.....

abi en arka cam büyük olanı patlamış

evet
o zman arkadan biri bişey atmış olabilir 🙂

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
evet
o zman arkadan biri bişey atmış olabilir 🙂
Araç evin önündeyken mi oldu bu iş ...eğer öyleyse kesin biri birşey attı......

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Geçmiş olsun kardeşim. Kasko varmıydı bari ?
Kasko varsa iyi yoksada yine dua edelim ....İşte bak yine mevzu aynı yere geldi ...Şimdi ya araç cady olsaydı ......Şimdi o cam en az 300 kağıttı.....

Bizim camlara vurunca cok dandık bi ses geliyo tınn tınn diye sanki hemen kırılacakmıs gibi ya benim gara gartalın camlarına vurunca bile tak tak diye ses geliyodu...

lorenz tarafından yazılan metin:
Bizim camlara vurunca cok dandık bi ses geliyo tınn tınn diye sanki hemen kırılacakmıs gibi ya benim gara gartalın camlarına vurunca bile tak tak diye ses geliyodu...
Abicim kartalın cam ebatı ile doblonun cam ebatı aynımı allahını seversen Sonra sanırım senin kartalın arka camı lamineli can yani cam arasında mika var ....Bizimkilerise havalı cam....

Ne bakımdan soyledın ki ben doblonun yan bagaj camına vuruyorum tınn ediyor gartalın hangi camına vurursan vur tak tak ediyor...Ayrıca gartalın camlarının doblonun camlarından daha kalıtelı olduguna adım gibi eminim...Orjinal fiat sekurit renkli siyah camdı piyasada yoktu satacagım zaman pesımde dolasıyolardı camları verme benımkıyle degıstırelım dıye...On camda anten cızgisi filan vardı kac tane tas mas geldı hıcbişeyi yoktu. Ulan buna bakıyom kıcı kırık silecek iz yapmıs cama resmen kazımış camı...

lorenz tarafından yazılan metin:
Ne bakımdan soyledın ki ben doblonun yan bagaj camına vuruyorum tınn ediyor gartalın hangi camına vurursan vur tak tak ediyor...Ayrıca gartalın camlarının doblonun camlarından daha kalıtelı olduguna adım gibi eminim...Orjinal fiat sekurit renkli siyah camdı piyasada yoktu satacagım zaman pesımde dolasıyolardı camları verme benımkıyle degıstırelım dıye...On camda anten cızgisi filan vardı kac tane tas mas geldı hıcbişeyi yoktu. Ulan buna bakıyom kıcı kırık silecek iz yapmıs cama resmen kazımış camı...
Onu diyorum ya kartalın camları lamineli olması lazım...Ama artık lamine cam kaza sırasında risk yarattığı için kullanılmıyor.....Havalı cam kaza sırasında tuz buz olarak yaralanmaları engelliyor......

bakiergul tarafından yazılan metin:
Kasko varsa iyi yoksada yine dua edelim ....İşte bak yine mevzu aynı yere geldi ...Şimdi ya araç cady olsaydı ......Şimdi o cam en az 300 kağıttı.....

Doğru diyorsun abi arkadaş tofaşın aynayı komple değiştirdi 12TL bende polo vardı enaz 120TL 🙁

bakiergul tarafından yazılan metin:
Onu diyorum ya kartalın camları lamineli olması lazım...Ama artık lamine cam kaza sırasında risk yarattığı için kullanılmıyor.....Havalı cam kaza sırasında tuz buz olarak yaralanmaları engelliyor......

Aynen öyle, havalı camlar özellikle konuluyor ki kaza anında patlasın diye.

Adige_samet tarafından yazılan metin:
kaza konusunda havalı camlar iyi ama dayanıklılıkta lamineli camları tek gecerim *sarcasm*

Valla istediğimiz kadar tek geçsek de artık lamineli camlar yasak, zaten 0 araçların tamamı havalı cam ile piyasaya sürülüyor.

Back