ARKA BAGAJ OTOMATİĞİ KAPANMIYOR ARABAYI KİTLEDİĞİMDE

doblocu ilker

Yeni Üye
ARKADAŞLAR ARABAYI KİTLEDİĞİMDE ARKA BAGAJ KAPANMIYOR FAKAN ANAHTARLA KAPATIYORUM AMA ARABAYI AÇTIĞIM ZAMAN KUMANDA İLE BAGAÇ AÇILIR AMA KİTLERKEN KUMANDA İLE KAPANMIYOR ÇÖZÜMÜ NE

Aynı Sorun Bendede Vardı Götürdüm Bi Kilitçiye adam biraz yağladı tmm şimdi normal

Bende de olmuştu. Arka kapaktaki anahtar bölümünü temizleyip yağlıyolar. Bişey kalmıyor.

bagaj kapağı tek ise kolun değişmesi gerekebilir (kolun anahtar yeri hariç yenisi 108tl)

çünkü bizim doblo da olmuştu açma kolunun içindeki parça kırılıyor

evet geçenlerde takılı kaldı yaaani bagaj hiç açılmıyordu sanayiye götürdüm adam içindeki motoru değiştirdi 115tl gibi bi fiyat çıktı

üstat aynısı bizm arabada da oldu. ustaya gittim tamir etti. 30 tl verdim .çalıştı şimdilik bi sıkıntı yok.

Sevgili arkadaşlarım bu konu hakkında birçok detaylı bilgi forumda mevcut......Oradan yararlanabilirsiniz.............

İki D2 DobloM'da da aynı sorun vardı. Bagaj kilidinin sürttüğü bir yer var. Orayı yağlattım sorun düzeldi.

Mühendislik hatası olarak bildirmiştim bunu forumda.

Ayrıca bazı mesajları sildim. Konu ile alakasız düşünce ve yorumlarızı lütfen kendisine özel başlığa saklayınız.

Back