D doblocu ilker Yeni Üye Kayıt 10 Şubat 2011 Mesaj 8 10 Şubat 2011 #1 ARKADAŞLAR ARABAYI KİTLEDİĞİMDE ARKA BAGAJ KAPANMIYOR FAKAN ANAHTARLA KAPATIYORUM AMA ARABAYI AÇTIĞIM ZAMAN KUMANDA İLE BAGAÇ AÇILIR AMA KİTLERKEN KUMANDA İLE KAPANMIYOR ÇÖZÜMÜ NE
ARKADAŞLAR ARABAYI KİTLEDİĞİMDE ARKA BAGAJ KAPANMIYOR FAKAN ANAHTARLA KAPATIYORUM AMA ARABAYI AÇTIĞIM ZAMAN KUMANDA İLE BAGAÇ AÇILIR AMA KİTLERKEN KUMANDA İLE KAPANMIYOR ÇÖZÜMÜ NE
ToeXicT Onursal Üye Kayıt 21 Ağustos 2010 Mesaj 921 Adı Gökhan Modeli Renk Metalic Gri 10 Şubat 2011 #2 Aynı Sorun Bendede Vardı Götürdüm Bi Kilitçiye adam biraz yağladı tmm şimdi normal
Black Hawk Saygın Üye Kayıt 1 Mart 2010 Mesaj 336 10 Şubat 2011 #3 Bende de olmuştu. Arka kapaktaki anahtar bölümünü temizleyip yağlıyolar. Bişey kalmıyor.
fthdjdoblo Daimi Üye Kayıt 4 Şubat 2011 Mesaj 118 Yaş 32 Adı fatih Modeli Renk gümüş gri 10 Şubat 2011 #4 bagaj kapağı tek ise kolun değişmesi gerekebilir (kolun anahtar yeri hariç yenisi 108tl) çünkü bizim doblo da olmuştu açma kolunun içindeki parça kırılıyor
bagaj kapağı tek ise kolun değişmesi gerekebilir (kolun anahtar yeri hariç yenisi 108tl) çünkü bizim doblo da olmuştu açma kolunun içindeki parça kırılıyor
D doblocu ilker Yeni Üye Kayıt 10 Şubat 2011 Mesaj 8 10 Şubat 2011 #5 evet geçenlerde takılı kaldı yaaani bagaj hiç açılmıyordu sanayiye götürdüm adam içindeki motoru değiştirdi 115tl gibi bi fiyat çıktı
evet geçenlerde takılı kaldı yaaani bagaj hiç açılmıyordu sanayiye götürdüm adam içindeki motoru değiştirdi 115tl gibi bi fiyat çıktı
D Dark Knight Fenomen Üye Kayıt 13 Kasım 2010 Mesaj 1.899 10 Şubat 2011 #6 Motor arızalı değilse bagaj kapağı kilidini WD40 ile yağlamanızı öneririm.
selimhan26 Daimi Üye Kayıt 3 Ekim 2009 Mesaj 128 Yaş 38 Adı mehmet uyar Modeli Renk crono grisi 10 Şubat 2011 #7 üstat aynısı bizm arabada da oldu. ustaya gittim tamir etti. 30 tl verdim .çalıştı şimdilik bi sıkıntı yok.
üstat aynısı bizm arabada da oldu. ustaya gittim tamir etti. 30 tl verdim .çalıştı şimdilik bi sıkıntı yok.
bakiergul Onursal Admin Onursal Danışman Yönetici Kayıt 28 Kasım 2010 Mesaj 15.331 Yaş 55 Renk LAL KIRMIZI 11 Şubat 2011 #8 Sevgili arkadaşlarım bu konu hakkında birçok detaylı bilgi forumda mevcut......Oradan yararlanabilirsiniz.............
Sevgili arkadaşlarım bu konu hakkında birçok detaylı bilgi forumda mevcut......Oradan yararlanabilirsiniz.............
DobloM Fenomen Üye Kayıt 7 Mart 2010 Mesaj 1.774 Adı Hilmi Kan Grubu B RH + Şehir Muğla Meslek Elektronik Müh. Modeli Araç Yılı 2008 Renk Füme 11 Şubat 2011 #9 İki D2 DobloM'da da aynı sorun vardı. Bagaj kilidinin sürttüğü bir yer var. Orayı yağlattım sorun düzeldi. Mühendislik hatası olarak bildirmiştim bunu forumda. Ayrıca bazı mesajları sildim. Konu ile alakasız düşünce ve yorumlarızı lütfen kendisine özel başlığa saklayınız.
İki D2 DobloM'da da aynı sorun vardı. Bagaj kilidinin sürttüğü bir yer var. Orayı yağlattım sorun düzeldi. Mühendislik hatası olarak bildirmiştim bunu forumda. Ayrıca bazı mesajları sildim. Konu ile alakasız düşünce ve yorumlarızı lütfen kendisine özel başlığa saklayınız.