ARIZA IŞIGI YANMASI

salih58

Azimli Üye
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR 2007MODEL 1.3 DOBLO ARACIMLA İSTANBULDAN KÜTAHYAYA GİDERKEN İmmobilizer LANBASI YANDI KENARA CEKTİM KONTAGI KAPATTIM BİR İKİ DAKİKA BEKLEDİM TEKRAR CALIŞTIRDIM İKAZ LANBASI YANMADI İSTANBULA TEKRAR DÖNDÜM DÜN GİNE YANDI BU NEDEN YANAR ARKADAŞLAR ANAHTARI ORJİNAL ACABA ANAHTARIN İÇİNDEKİ PİLİMİ ZAYIFLADI? AMA KAPILARI ACIYOR KAPATIYOR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR 🙂😉

salih58 tarafından yazılan metin:
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR 2007MODEL 1.3 DOBLO ARACIMLA İSTANBULDAN KÜTAHYAYA GİDERKEN İmmobilizer LANBASI YANDI KENARA CEKTİM KONTAGI KAPATTIM BİR İKİ DAKİKA BEKLEDİM TEKRAR CALIŞTIRDIM İKAZ LANBASI YANMADI İSTANBULA TEKRAR DÖNDÜM DÜN GİNE YANDI BU NEDEN YANAR ARKADAŞLAR ANAHTARI ORJİNAL ACABA ANAHTARIN İÇİNDEKİ PİLİMİ ZAYIFLADI? AMA KAPILARI ACIYOR KAPATIYOR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR 🙂😉
Valla başıma hiç gelmedi bilimicem...

pil ile alakası olamaz. pil biterse kumanda çalışmaz.
imbolizer anahtar yapan anahtarcılara bir danış

Anahtarı felan düşürdünmü ? Muhtemelen immobilizer chip i arızalanmış olabilir...

Arkadaşlar ilginizden dolayı herkese teşekürler cumartesi servise gittim anahtar yuvası degişecekdediler bende dişerde bir anahtarcıya gittim oda anahtar yuvasına bir siprey sıktı abi oksitlenmiş dedi şuan calışıyor .🙂

bu işin mantığı anahtar içindeki chip ile kontakdaki chip eşleşince koruma kilidi kalkıyor.

şuan hiç bir sorun cıkarmıyor eger birdaha yaparsa servisin dedigini yapacagım

arada benım aractada yapıyo ama pek takmıyorum kafama... İmmobilizer aracın calınmasına karsılık konulmus bir onlem ileride gene aynı sorunu yasarsan arkadaşım birde arabayı yedek anahtarla kullan yedek anahtardada aynı sorun yaparsa ya anahtar kodlarını sisteme bir daha tanıtman gerekir yada kontok yuvasını degıstırmen....

sönmeyen lamba dediğiniz, resimde goserdigim lamba mı oluyor acaba, bende bu konuyla ilgili bir başlık açtım da..

Back