Aracın 70.000 Bakımı

ERCEYLAN

Azimli Üye
Adı
İSMET
arkadaşlar 2014 1.3 multijet 69.000 de aracımın garantisi 1 temmuzda bitiyor.şimdiye kadar tüm bakımlarımı ( 4 sefer)orhangazideki serviste yaptırdım.şimdiye kadar çok memnundum .Ama çarşamba günü aracımı tel.mesajla gelen ücretsiz klima kontrol-20 nokta kontrol gibi bakımı için götürdüğümde beni açıkçası oyaladılar.işimi yapmadılar.bende 70.000 bakımını dışarda yaptırmaya karar verdim.aracımın polen-hava-yakıt filtrelerini ve yağını değiştirmek istiyorum.hangi filtreleri ve yağı nerden alayım nereye değiştireyim?

1.3 için tavsiyem mobil 5-30 esp motor yağı yağ hava polen filtreleri yaklaşık 180 civarı tutar alıp bir ustaya 30-40 lira ücretle yaptırırsın

Not:mazot filtresini 40 binde bir değiştirebilirsiniz

Bilgi için Not:motor yağında "esp partiküllü" anlamındadır bu yüzden biraz pahalıdır, 4 litre 100 lira civarında normal partükülsüz olanlar ise 70 liradır

teşekkür ederim.filtreleri orjinal olarak nerden alabilirim.servis hepsinin değimine 450 tl fiyat verdi.50 tl.opet yakıt kampanyası dahil.

@ERCEYLAN
aracınızın garantisini uzattırıp tekrar serviste yaptırın bakımlarını
şart değil aynı servis Diğer fiat yetkili servislerdenden iskontolu fiyat alabilirsiniz.
malum şanzıman çok önemli ek garanti faydalıdır kurumsal firmalar daha güvenlidir.

@ERCEYLAN
orjinal yedek parça için sponsorumuzdan sipariş verebilirsiniz linke tıklayarak
(link)
FB_IMG_1495025093319.jpg

Back