Aracımın Performansı Düştü :(

genc_guc

Daimi Üye
Merhaba Bende 2006 model doblo combi 1.3 multijet var aracı alalı 7 8 ay oluyor aracımı aldıgım hafta birmot a götürdüm agır bakımı gelmemişti ama ben agırbakım ve artı şeyler amasörler diskler kapı fitilleri faz temizligi iç dış ve motor temizligi yaptırdım lastikleri degiştirdim güya servis daha iyi kaliteli sorun yaratmaz dedim bu saydıklarım yapılmadan önce arabamın kalkışı gidişi çok hoşdu ama bir kaç hafta önce birmota kışlık bakımı için götürdüm aracımı servisden aldıgım günden beri çekişi çok kötü şöyle söylim önceden pati alarak kalkardı şimdi istop edecek gibi titreme var bunu sebebi ne ola bilir sizce

genc_guc tarafından yazılan metin:
Merhaba Bende 2006 model doblo combi 1.3 multijet var aracı alalı 7 8 ay oluyor aracımı aldıgım hafta birmot a götürdüm agır bakımı gelmemişti ama ben agırbakım ve artı şeyler amasörler diskler kapı fitilleri faz temizligi iç dış ve motor temizligi yaptırdım lastikleri degiştirdim güya servis daha iyi kaliteli sorun yaratmaz dedim bu saydıklarım yapılmadan önce arabamın kalkışı gidişi çok hoşdu ama bir kaç hafta önce birmota kışlık bakımı için götürdüm aracımı servisden aldıgım günden beri çekişi çok kötü şöyle söylim önceden pati alarak kalkardı şimdi istop edecek gibi titreme var bunu sebebi ne ola bilir sizce

öncelikle serviste aracınıza ne yapıldığını tam olarak bilmemiz gerekiyor...ayrıca böyle bir şikayetiniz olduğunu servise ilettiniz mi?

öncelikle serviste ne yapıldığı önemli

ama titremeden bahsetmişsiniz baskı balata olabilir birde debimetreyi kontrol ettirin yada değiştirin performansı etkiliyor

Hiç durma servise götür anlat durumu... Kesin bir şeyi eksik yaptılar... Yada araçtan kaynaklanan bir problemdir...

Servisle diyolaga gec bence kardes sıkıstır biraz sert yap yoksa ilgilenmiyorlar kolay kolay benden sölemesi 🙂

bu gün servise gitdim araçtaki şikayetlerimi söyledim arkadaşın dedigi gibi biraz da sert yaptım hemen expertize aldılar şanzıman ve motor arasında bir parcada sorun buldular bu sorun debrajı bırakınca titremeye sebep oluyormuş neticede şuan sorun yok inşallah da olmaz bir de ben bu arabayı 16.500 tl aldım şu ana kadar 2.000 tl sadece bakımına harcadım ve 18.500 tl satmak istiyorum ne dersiniz ?

Back