Aracım ilk çalıştığında motordan dizel gibi ses geliyor.

erkul

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bende 1.4 active Lpg li doblo var. aracı motor soğukken ilk çalıştırdığımda araçtan garip sesler geliyor. bu sorun 2-3 dk sonra kesiliyor. Aracımın yağı 8000 km oldu ve debriyaj ve triger seti ise 1000 km önce değişti. Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Garip ses derken neresinden geliyor ses.. Biraz daha ayrıntılı açıklarsanız bilgisi olan arkadaşlardan cevap gelecektir...

benim 1.4 dede düz dizele benzer bir ses geliyorda egsoz manifolt contasından kaçırıyormuştu

muhtemelen yağsız kalan subap sesi duyuyorsun yanlız dediğin gibi 2-3 dakika sürmez bu ses en fazla 5-10 saniyelikdir.

bide 1.4 motorlar çok km yaptığında normal sesi değişiyor ve egzozdanda ses geliyor

yağ seviyesini kontrol edin

benim egzos tırıl tırıl ötüyodu ısınınca genleşip conta kapattığı için ısınınca ses kalmıyodu ondanda olabilir

evet çok sessiz.

500 binde albea 1,4 fire hala ilk günkü gibi sessiz bizim komşuda linea 1,4 var çalıştığı belli olmuyor

yok abi bi gün video yüklerim görürsünüz hatta bitane vardı ama video yükleyemiyorum siteye

bizimkilerde sessiz içeri ses vermiyor

şimdi arkadaşlar benim doblom 65000 km de daha ama arkadaşların dediği gibi sanki egsoz dan geliyo gibi ne yapmalıyım.

Back