Yardım Araç marş alıyor ama çalışmıyor

cengo80

Yeni Üye
Doblo
Adı
cenk
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Aracım 2008 fiat doblo 1.3 araç soğukken ilk marşta çalışıyor 1 saat sürüşten veya 15-20 dakika sürüp bir yerde durduktan sonra marş alıyor ama çalışmıyor. Usta anahtar çipinden olabilir dedi. Bugün sanayideyiydi araba mazot filtresi şamandırası yağ soğutucusu hava filtresini değiştirdiler sorun çözülmedi yarın bir daha sanayiye gideceğim daha önce başına böyle bir sorun gelmiş yardımcı olabilecek olan var mı

Acaba immo görmüyor mu araç oto anahtarcıya bir göster cihaza bağlasın anahtarı iyi bir oto elektrikci bul

Usta anahtarlık bir sorun yok marş dinamosu bu araçlara ufak geliyor büyütmemiz lazım dedi araç ondan çalıştıktan bir süre sonra geç çalışıyor dedi

Usta anahtarlık bir sorun yok marş dinamosu bu araçlara ufak geliyor büyütmemiz lazım dedi araç ondan çalıştıktan bir süre sonra geç çalışıyor dedi
Büyütün usta ile beraber o zaman

Cengiz Ankaradaysan her türlü yardımcı oluruz yedek parça ve usta olarak

Abi allah razı olsun maalesef Osmaniyedeyim

Allah razı olsun abim benim bilmukabele allah’a emanet ol

Sponsorumuz Erdinç ve Mehmet ile görüş fikir al
FB_IMG_1720860882662.jpg

Merhabalar araç sıcakken calismiyor ise mazot pompasina su döküp sogutup deneyebilirsiniz benzer arizayi o sekilde cozenleri duymustum sogutunca çalışır ise mazot pompasi bakim istiyor olabilir

hocam pompalara baktırdım herhangi bir sorun görünmüyor dedi usta ben yine de en kısa zamanda değiştireceğim daha doğrusu usta marş dinamosunu büyütürsek bu problemin hiç olmayacağından bahsetti

Back