Araç marş aldıktan sonra ortalık toz duman oluyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UNFAIR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

UNFAIR

Azimli Üye
Doblo
Adı
Burak Emre Yılmaz
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm abilerim. Aracım 2011 Doblo Premio 1.6. Arada sırada araç marş almıyor 3-4 seferde zor çalışıyor. Çalıştıktan sonra da etraf toz duman oluyor. Kaç sefer sanayiye götürdüm conta değiştirdim triger seti değiştirdim yine yok. Arabaya bedavadan sürekli masraf ediyorum ama arızayı hâla bulamadım. Var mıdır başına gelen bu durumla karşılaşan?

Yakıt sistemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum nitekim bunu yaşayan çok oldu yeterli mazot gelmiyor olabilir mazot geri dönüş yapıyordur yakıt sistemi de çok çetrefilli araç hata vermiyorsa oda ayrı bir sıkıntı depodan enjektörlere kadar olan bir tertibat.Zaten çalıştıktan sonra çok duman olduğunuda söylüyorsunuz enjektöre çok mazot basıt ortalığı iyi karıştırıyor dediğiniz parçaları muhtemel gereksiz değişti.Ara sıra yapıyor dediniz enjektör bakımı istiyor olabilir Net birşey şudur demek biraz zor herkeste durum farklı çıkıyor birisi basit bir filtreden olurken kimisinde ısıtma bujileri,enjektör yaptırdıktan sonra geçti diyenler.Pompada basınç sorunu olsa basınç müşürü hata verirdi bazen şamandıradaki pompada yapabiliyor öyle ki bazende hata vermiyor.Bazende beyinsel sorun çıkabiliyor bu durumda hiç hata olmuyor çünkü beynin kendisi arızalı oluyor genelde yazılımsal olur bu durum.Anlattığına göre yakıt sistemine hiç bakmamışsınız.Kendinizin kontrol etmesi açısından akü kutup başları ne durumda gevşekliğine hiç baktınız mı oksitlendiğine bazen şase durumlarıda olabiliyor.Karşılaşılan durumları söyledim ne kadar karmaşık ve çok başka başınızdan geçen durumlar aracın verdiği bir hata varsa onlarıda yazın

Son düzenleme:
Back