Araç Kaplama Işlemlerinin Ruhsata Kayıt Edilmesi

Araç kaplama işlemleri Ruhsata nasıl kayıt ettirilir?

• Ruhsata kayıt nasıl yapılır?

• Fenni muayene den geçer mi?

• Toplam katılım
    2

AHMETMUTAF1057

Balıkesir Yöneticisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Doblo
Adı
AHMETMUTAF
Kan Grubu
A RH +
Meslek
ACİL TIP TEKNİSYENİ-PARAMEDİC
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2012
Renk
DERİN BORDO
Arkadaşlar aracımızın tavanını parlak siyah kaplattık diyelim bunu Ruhsata işletme şansımız var mı? Varsa bu işlem nasıl yapılır?
Yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla
iyi geceler
TeamDoblo TÜRKİYE

@MUTAF1057
Tavan kaplamanın ruhsata işletmenin zorunlu olduğunu sanmıyorum çoğu araçta var tanıdıklarımın hiç biri ruhsats işletmedi

Fenni muayeneden geçmiyormuş diye duydum

Tavan kaput kaplamaları yasakmış Ruhsata işletmek gerekiyormuş diye duydum fenni muayeneden geçmiyormuş?

Emliyetten gerekli bilgileri söylüyor

@MUTAF1057
Aynen abi araçta ufak tefek kaplama veya boyalar hariç gerek yok ancak tavan kaput kaplama gibi yapılan işlemler ruhsata işlenmesi gerekir çünkü her ne kadar siz önemsemenizde herhangi bi olası durum karşısında veya hukuken ufakta olsa suçlu duruma düşüyorsunuz ancak 200 tl gibi bi rakama bu işletme işi halloluyo bu işlemleri yaparkende sırasıyla önce aracınızı kaplatıyorsunuz ordan aracınızın plaka sına kesilen fatura ile birlikte ek-1 formu doldurup muayene istasyonuna renk tespiti için gittiğinizi söyleyip formu imzalatıyorsunuz daha sonra emniyete gidip form fatura ruhsat araç sigorta kağıdı ve araç sahibinin kimlik fotokopisi ile başvuru yapıyorsunuz renk yazılıyo ve işiniz bitiyo birde normal muayene ye girmeyeceğinizden muayene ücreti ödemiyorsunuz bu kafanıza takılmasın

Açıklama için teşekkür ederim F.Caner başkan
Hayırlı geceler

Açıklama için Teşekkür ederim Emrah Durmaz başkan hayırlı geceler

Aracın %30 unu geçerse renk değişimi ruhsata işletmek mecburidir, çift tekli diye işletmen gerekir, emniyetten söylerler zaten. Canerin dediği gibi sıralamada halledersin.

Günaydın açıklamanız için teşekkür ederim Ethem başkanım

@MUTAF1057
Rica ederim hayırlı günler dilerim

Back