Araç bagirmasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yahya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi o hava filtre kabida çok titreşim yapıyor onu nasıl cozecez kelepçe ile sıkı ama yine titrior,aracın icinde dikiz aynası titrior titreşimden
İki tane takoz tutuyor hava filtre kabını onlar aşınmışsa boşluk yapmışsa birde arkada uzantının girdiği delikte lastikler var oda aşınmışsa onu da değiştirin parçacılarda var.Ama bu motor bölümünde titreşim yapar motor ve şanzıman takozlarını kontrol ettirin motor boşlukta çalışıyor gibi oluyor

Merhaba cengaver abi
Usta değilim ama imzamdaki araç var bende aracı iyi tanıyorum bir çok arızayı ağır mekanik problemler hariç ben yaparım.Araç eski rolantide titreşim yapıyorsa motor ve şanzıman takozlarına bir bakmalısın motoru elinle sallamaya çalış yada aracı çalıştır bak çok titreşim var mı?Bazen hava filtre kabı tam oturmadığında da çok ses ve titreşim yapar motor çalışırken ona elle baskı uygulayın ses yapıp yapmadığını anlarsınız
Cengaver abi bı sorum olacaktı,araç 1.3 Multijet 2007 Doblo ,
Hava filtresinin arka takazu varya abi onun alt tarafında hemen görünmeyen yere elimi atıyorum elime yağ değiyor bulaşıyor orda ne var abi ,hava filtresinin arka takozu varya abi onun hemen altında gözle görülmüyor yer

Back