ankarada dobloyu bilen usta lazım

isa95165

Azimli Üye
Adı
isa mert
Modeli
Renk
beyaz
arkadaşlar şu genç yaşımda bu sanayide becerisiz ustalardan çok sıkıldım.o değil hem yapamıyolar hemde arabaya zarar veriyolar ankarada güvenilir en önemlisi doblodan iyi anlayan bi usta lazım tanıdık usta varmıdır acaba?

en garantisi servis.normal bakımları dışarıda yaptırabilirsin ama arıza teşhisi için servisler daha mantıklı.

Kavaklıdere otomotive git kardeş en güzeli servis. Var ankarada düzgün ustalar ama servisten şaşma en azından taktırdıgın parçanın garantisi var sırf bu yüzden yapılamayan arızaya 1300 tl para verdim genede olmadı

Peki servislerde ariza tespitine para aliyolarmi en azindan arizayi bilip ona gore hareket etsem daha once hic gitmedim cunku ?

@isa95165

Astas die bi dukkanda var tam anlarayi bilmiyorum ama isiksiz bi 4 yol var ordaki sanayi ustanin ismi ekrem nigdeli kndisi benim memleketimden benm arabamin baski balatayi yapmisti ellerine saglik baya iyi zaten gittinmi gorrsun

@ihsan3535
Kardeş tavsiyen üzerine 1 yıl önce özgürle tanıştım çok düzgün birisi işcilikte 10 numara ama parçalar sanayi ortamında cok güven vermiyor doblomun baskı balata takımı ile birlikte merkezleri degiştirdik ama sorun bir türlü düzelmedi özgür çok ugraştı yapmaya ama parçalar sıkıntılı oldugu ve satanların malzemenin arkasında durmamasından dolayı bende özgürde baya sıkıntı yaşadık sonunda sattım kurtulduk buna en çok özgür sevindi onun için özgürü tavsiye etmedim bakım yada belli arızalarda sanayi iyi bir secenek olabilir ama sonrasında sıkıntı ihtimali olan arızalarda servis en güzeli

@isa95165

kavaklıdereye gidin Müslüm Bey sahibi ve site sponsorumuz arıza tespiti için bizim ailemizden ücret alınmayacaktır.

arkadaşlar mrb d2 baskı balatamdan memnundum taki servis değiştirelim diyene kadar ve kabul ettim şu an araç kalkışlarda titriyor ve servis normal diyor çıldırıcam
lütfen bana yardımcı olurmusuz şimdiden teşekkürler...

@vlkn adaşım aileye hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar

@ihsan3535
Aynen bizde artık müşteri degil arkadaşız benim dile getirmek istedigim bakımlar degilde daha sonradan sorun cıkarabilecek onarımlar ben aracımı degiştirdim ama genede özgüre giderim çok güvenilir ve fikir adamıdır kendi yapamacagı birşey varsa muhakkak işin ehline yönlendirir en büyük artısıda bu zaten egosu olmayan bir adam bu arada taktıgımız parçalar orjinaldi baskı balata ve merkezlere volan a yaklaşık 1500 tl ödedim sattıgım adam baskı balatayı tekrar degiştirdi onunda parasını ben verdim sırf arkamdan konuşmasınlar diye gerci özgür bana yönlendir demişti ama bu yükü hiç günahı yokken ona çektirmek istemedim çünkü gercekten sevdigim bir arkadaş

@vlkn
Kalkışlardaki titreme baskı balatadan degil volan dan doblolarda motorun ilk yüklenişi absorbe edebilmesi için oynak volan kullanılıyor ve belli bir süre sonra bozuluyor orjinali 600 tl civarında ama tabi tekrar şanzuman inmesi gerek ve volan degiştiginde baskı balatada degişmesi gerek birbirine uyum saglaması için çok yakın zamanda degiştiyse belki gerek olmayabilir ama sormak lazım üzerinden zaman geçtiyse bence bir sonraki baskı balataya kadar dokunmayın biraz fazladan gaz verirseniz titreme azalacaktır cok titretmeyin merkezlerinizde zarar görmesin

vuuuuuuu tarzında bir ses aracı sıfır aldığımdada hissetmiştim daha sonra heralde alıştım dikkatimi çekmiyordu,şimdi şanzumandaki titreme ve garçlama sıkıntılarından sonra aynı vuuuuuu sesi gaza bastıkça duyuluyor ve çoğaldı gibi....

bu yeni kasalardada volan sorunu varmı acaba?

eğer değişmesi gerekirse volan+dişliler ve birde iyi olduğu halde indirmişken baskı balata takımı dersek heralde bir şanzuman parası harcayacağız araca..🙁

satsakmı acaba dahamı karlı oluruz😀

saol kardeşim benim bi sorunum hakkında bilgin varmı ayrıca rolantide iken fokurdama sesi geliyor şimdiden saol.... ayrıca baskı balata 1 aylık

@ihsan3535 @vlkn foruma hosgeldiniz profil avatar fotosunu oluşturun.iyi forumlar

@vlkn teşekkürler başkanım

Back