Angelleri biraz farklı kullandım :)

Alpcan_14

Azimli Üye
[big]Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce bir başlıkta angel montajı ile ilgili bilgilerinize başvurmuştum.
Ancak farları açmaktan açıkcası korktum,bende elimdeki malı bir şekilde değerlendirdim.
Biraz iğrenç,hatta baya baya bi kötü oldu ama fikirlerinizi almak istedim.. 🙂 🙂
Kötü yorum serbes[/big]t 😱 😱 😱
GnkX47.jpg

ydl9pa.jpg

merhaba hemserim🙂 kötü yorumlara acık oldugunu belırtmıssın bende önce kötü yorumumu yapayım.. plakanın altındakiler gereksiz gibi duruyor bence. iyi yorum ise sis farlarının yanındakiler guzel hemde cok guzel olmus .. sırada kendı fıkrımı soylemek isterim .. ilki plakanın altındaki angel'ları sokerdım .. bir tanesını arkadaki fiat amblemını icine alacak sekılde monte ederdım .. bir diğerini ise ön panjurdaki fiat amblemini icine alıcak sekılde takardım.. yolda giderken aksamları fiat amblemın anlasılmıs olur ve daha guzel olmus olur bence 🙂)

öncelikle emeğine sağlık

ama bende olsam takmazdım zaten arabanın içinde dışında bu tip ışıklar gereksiz ben olsam takmazdım bu tip aksesuarları sevmiyorum

öncelikle emeğine sağlık
Premio'nun kendine has bir asaleti var kardeşim hemen çıkar derim, 🙂
ben aksesuarsız kullanıyorum yinede çok asil duruyor

öncelikle emeğine sağlık
Premio'nun kendine has bir asaleti var kardeşim hemen çıkar derim, 🙂
ben aksesuarsız kullanıyorum yinede çok asil duruyor

hanefi katılıyorum sana sadece ön yan camlarada arkalar ile uyumlu film çekmek yeterli bence o hali ile çok daha asil ve havalı duruyor

Premio orjinal hali gerçekten güzel ama ben yinede küçük şeyler yaptırdım 🙂 Alpcan çok kötü değil aslında ama sisin etrafına,ön Fiat amblemine,kapı altarına ve ya ön plakanın altına angeller görülmeyecek şekilde yaparsanda fena olmaz diye düşünüyorum ama sığar mı sığmaz mı bilmiyorum 🙂

net cevap 😀

Bir dost olarak söyledim abi kem küm etmek yakışmaz..

Back