mustafabaysal
Azimli Üye
tşkr emeğinize sağlık hoş buldukkardelenkurt tarafından yazılan metin:
senin için araştırıyorum arkadaşım bu arada forumumuza hoşgeldin. Aracının özelliklerini de yazarsan sevinirim.
tşkr yardımın için bi araştirayım ben orjinal teyipi kullanmayı düşünüyorum (mp3 çalabildiği için ) dönüştürücü fln taktılar bişeyi daha merak ediyorum diğer teyiplere göre bi farkı olurmu orjinal teyiplern Watts x değeri ne acebaizmirlidoblo tarafından yazılan metin:
Sevgili kardeşim ben dobloya ses sistemi yapalı 3 ay oldu sana söyle söyleyeyim bende kicker es 154 38 lik bass 4 tanede 6990 pioneer hoparlör var teyipi takan usta bana phılıppo marka 1300 watt 4 kanallı anfi önerdi hatta ben dedim problem olmasın devamlı takmış problem olmaz dedi anfi 3 aydır kullanıyrum problem yok çok fazla ısınmıyo bi de fiyatına göre güzel gibi garantisi de var seçim senin
Ses sistemi hakkında danışabilirmiyim ?Merhaba araniza hosgeldim ses sistemi konusunda deneyimli sayilirim maqustic anfi mukemmel derecede tatmin edicektir d3 doblomda cadence 38 pionner cift oval 2 takimda kompenat calistiriyorm ses mukemmel yanliz orjinal akude sorun oluyor 90 amper aku 1.5 kapasitorle sorunu cozebilirsiniz