Yardım Amfi Işinde Ustalar Yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sametb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sametb

Azimli Üye
Adı
Samet
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2015
Selamun aleykum 2015 doblo premio var aracıma mid takımı ve kablo tesisati çektiler teybi amfi çıkışı veremediler parça uyumlu olmadı dediler. suan aradığımda ise senin aracın park lambaları teyp ten besleniyor gibi birşey dediler teyp'ine amfi bağlanmıyor ya gel kablo tesisat geri sökelim yada teyp alman gerekli dediler bu işten anlıyan yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz ?

yaptıran bilen yok mu ?

aynı arac bendede var. orjınal teypten anfı cıkısı aldık ve sıkıntısız kullanıyorum. tek sıkıntı teyp senın ustanında dedıgı gıbı aracın bazı sıtemlerını kontrol ettıgı ıcın teybı kapatttıgımda anfı yaklasık 2dakıka sonra kapanıyor. bence arkadaslara fazla kurcalatma teybındende olma.

öncelikle selamın aleyküm geçmiş olsun

ben ses sistemini değiştirdim kablolorı herşeyi anfi de aldım sıkıntı çıkmadı ancak ben teyb i yeni aldım sıkıntı çıkmadı

@mrdemir
as sağolun işte sıkıntı teyp te kablo herşey tamam ama teyp olmadığı için yerine teyp taktırmamı yada tesisatı yeniden sökmem söylüyorlar

abi tek çare yeni teyb alman

çok para ya 🙂 amfiden vazgeçtim kablo tesisat söktürcem ön kapılara potenza mid koyduydum arkayada alpine mid koyaym eski sesten iyi olsun yeter

senın teyp dokunmatık degılmı bılader.

@Emre35
beni mi dedin acaba

@Sametb
sen bilirsin abi genede hayırlı olsun 🙂

samete dedım kardesım orjınal teyp i ıcın dedım teyp degıstırmesıne gerek yok dıyecektım

@Emre35
abi anladım ama dokunmatik olup olmamasıyla alakası yok her teyb uyumlu olmuyor onun için sıkıntı çıkmış

ilginc. farklı teypler var ama bu iş ıcın farklı bosterlarda mevcut kardesım yapılmak ıstensın yeter. benım aldıgım boster 175 lira arkadasa palı geldı almadık tetıkleme uclarını kontak ucuna bagladım bende. tabı kendı bılır nasıl ısterse. benımkı sadece fıkır😉

abi orasını ben bilemem onu kendisi bilir biz sadece fikir sunuyoruz gerisi ona kalmış 🙂😉

Senın teypınde tetıkleme ucu mevcut kardesım. Teyp almak zorunda degılsın dedıgım gıbı ben suan orjınal teypte cıft anfı kullanıyorum kı teypbın tonlamasıda cok ıyı.

kardeşim selamın aleyküm amfi dönüştürücüler var teybini değiştirme sakın ankarada isen yardımcı oluruz her konuda

Bende d4 de tesisat kullanıyorum işi bilen ustalar halleder onu ben anlamam nasıl bağlanacağını ama adamlar yaptılar.

İlk önce tetiklemeli cevirici lazım akabinde bir düğme ile Anfi yi kapatmak için kablo çekilecek kontağı kapatsan bile akım devam ediyor usta doğru söylemiş sol Arka koltuktan şase alınır hiç bir şey olmaz bir yılı geçti kullanıyorum ben

Back