amerikan park takma

jcannor

Azimli Üye
aracıma amerikan park takmak istiyorum modül elimde ancak sizden bi ricam olucak. şöyle anlatayım modülü bağlarken araya anahtar gibi bir şey koymalıyım örneğin muayeneye giderken anahtarı kapatıp normale dönmseini sağlayacağım sonrada açıp moduü etkin hale getireceğim. bunun planı nasıl olucak yardımcı olur musunuz. birde çamurluk sinyaline giden kabloyu bulamadım modüle onuda dahil etmek istiyorum. lütfen bana çizimle nasıl bir yol izleyeceğim anlatırmısınız

aldığın amerikan park modülü swich sizmi yani dilediğinde off edemiyormusun......sana nasıl anlatabilirim ki ben çizim yapamam ancak şifayen anlatayım....park modülüne giden akım kutuplarından birinin arasına bir anahtar koyacaksın....gerektiğinde modülü kapatabilmen için...çamurluk sinyali içinse bir kontrol lamban veya avometren olmalı ki ucu bulasın kardeşim....kısacası bir elektronik bilgisi olan birinden yardım almalısın

elektronik bilgim var abi. çamurluğa giden kablo öndeki sinyalle aynı mı far söketinin içinde

selam arkadaşlar iyi bayramlar.
bende amerikan park yapmayı düşünüyorum kendim yapabilirim diye düşünüyorum ama öncelikle birkaç sorum olacak.
her ampul için bir modülmü gerekiyor yoksa tek modülle bütün sistem kontrol edilebilirmi ?
birde d3 kasalarda bişey varmış söylediler ilginç bir terimdi aklımda kalmadı ama anladığım kadarıyla sigorta paneli tek kablo üzerinden bütün sisteme dagıtılmış o yüzden dışardan ekstra bir müdahalede bulunmak sıkıntı çıkarıyormuş.
yani park modülleri arıza lambası yakar diyorlar. ama biri yapmış öyle bir sorunla karşılaşmamış
ne derece doğrudur?
ayna sinyallerinide bağlasam nasıl olur o modüle?
bilgilendirirseniz sevinirim...

Back