Akü değişimi-şifre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aalp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

aalp

Azimli Üye
Merhabalar sevgili team doblo üyeleri;
Aracı ilk aldığımızdan beri söylenen bir hadise var: Aküyü söküp takınca teypten şifre girmezseniz araba çalışmaz. 2004 model doblo 1.9 jtd vip diye tabir edilen dobloyu aldığımızdan beri içimi kurcalayıp duran bir hadise idi. Hala da öyle ve bugün sizlerden bir cevap bekliyorum. Akü ışığı beyaz yandığı için elektrikçiye gittik. Su eklemesi yaptılar ve bir gün şarja takmamız lazım dediler ve tam manası ile belimiz büküldü, kaçınılmaz son geldi. Söküp geri takarken bizden şifre isteyecek mi? İsterse bu şifre nerededir ve bununla ilgili bilgiyi nereden temin edebilirim?.
Öğleden beri kullanma klavuzunu hatmettim ama orada bu konu ile ilgili hiç birşey yazmıyor. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarla...

aalp tarafından yazılan metin:
Merhabalar sevgili team doblo üyeleri;
Aracı ilk aldığımızdan beri söylenen bir hadise var: Aküyü söküp takınca teypten şifre girmezseniz araba çalışmaz. 2004 model doblo 1.9 jtd vip diye tabir edilen dobloyu aldığımızdan beri içimi kurcalayıp duran bir hadise idi. Hala da öyle ve bugün sizlerden bir cevap bekliyorum. Akü ışığı beyaz yandığı için elektrikçiye gittik. Su eklemesi yaptılar ve bir gün şarja takmamız lazım dediler ve tam manası ile belimiz büküldü, kaçınılmaz son geldi. Söküp geri takarken bizden şifre isteyecek mi? İsterse bu şifre nerededir ve bununla ilgili bilgiyi nereden temin edebilirim?.
Öğleden beri kullanma klavuzunu hatmettim ama orada bu konu ile ilgili hiç birşey yazmıyor. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarla...

yetkili servise başvur yada fiatın merkez telefonu bul ara belki onların arşivden çıkabilir 🙂

sanırım yanlış anlama var.akü sökülünce teyp kod yani şifre ister error verir.eğer teybin şifresi sizde mevcut değilse bir teypciyle görüşün.aracın çalışmaması gibi bir şey ilk sizden duydum.

aracın çalışmaması gibi bi durum söz konusu değil. akü sökülünce yol bilgisarınızda veriler sıfırlanır. ( total km hariç ) bi ihtimalde teyb de kayıtlı olan kanallar silinir, tekrar ayarlamanız gerekir.

teyb şifresi kullanma kılavuzunda yazmaz. aracı ilk teslim ederken fiat code diye bişi veriyolar. onun içinde yedek anahtarı ve immobilizer kodu oluyo. belki onun içindedir şifre (bende orjinal teyb ondan dolayı bilmiyorum.)

eğer şifreyi bulamaz iseniz herhangi bir oto teyb satan bi yere gidip şifresini öğrenebilirsiniz.

evet bende bugün konu açtıktan sonra öğrendim bunu aracın çalışmaması söz konusu değilmiş. Ben teybin seri numarasınıda bulamadım ama seri numarası olanlar için bir site buldum burayı kullanarak teybin kodunu öğrenebiliyorlarmış🙂

http://www.radio-code.co.uk/fiat-radio-codes.html

cevap için herkese teşekkürler🙂

kullanma klavuzu ve bilumum araçla verilen aley edavatın yanında bi kart veriyorlar bu kartda sifre var sevgilerimle

efrasiyap26 tarafından yazılan metin:
kullanma klavuzu ve bilumum araçla verilen aley edavatın yanında bi kart veriyorlar bu kartda sifre var sevgilerimle

Lütfen Eski Tarihli Konulara Mesaj Atmayınız. Mesaj Attığınız Konuda Çözüme Ulaşılmış

Eğer Çözüme Ulaşılmamış Bir Konu Varsa ve Sizde Bu Konuda Çözüme İlişkin Bilgi Mevcutsa Ozaman Tarihe Bakmaksızın Çözümü Paylaşabilirsiniz...

Teşekkürler.

efrasiyap26 tarafından yazılan metin:

Bir de lütfen kendinizi TANIŞMA bölümünde tanıtınız...

Konu tarihi eskidiginden ...eski konu cozume ulastigindan ve yeniden gundeme getirilmemesi adina baslik tarafimdan ktlenmistir....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back