hasan68 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar benim arabanın aks'ından bilyayla karışık ses geliyor askın üzerine top gibi bir şey taktılar o da sesi geçirmeyince garantiden ask'ı değiştirdim ses azaldı ama yinede ses devam ediyor aynı sorun yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar.
belki olabilir...hasan68 tarafından yazılan metin:
araban 1.3 olduğundan belki motor zorlanıyordur.
Olabilir. Zorlanmadan mı acaba sağa donuk yapmıyor düz yapmıyor sadece sola dönükken ani kalkışta zııııınnggg ses geliyor.hasan68 tarafından yazılan metin:
cetin tarafından yazılan metin:
Olabilir. Zorlanmadan mı acaba sağa donuk yapmıyor düz yapmıyor sadece sola dönükken ani kalkışta zııııınnggg ses geliyor.hasan68 tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
cetin tarafından yazılan metin:
Manevralarda direksiyonu sonuna kadar çevirmek hiçbir zaman tavsiye edilmez. Tam çevirmek hidrolik direksiyonun ömrünü kısaltır. Sürekli sonuna kadar çevirmek direksiyon pompasına zarar verir. Bu parçayı kontrol ettiler mi ?
S@MeT38 tarafından yazılan metin:
bu ses dreksiyon hidroliginin daha çok basınca mazruz kaldıgı en sag ve en sola giderken yada gelirken çıkar bir arıza veya sorun teşkil etmemektedir
evet o yaratık sesi=)cetin tarafından yazılan metin:
bu ses dreksiyon hidroliginin daha çok basınca mazruz kaldıgı en sag ve en sola giderken yada gelirken çıkar bir arıza veya sorun teşkil etmemektedir
ZAONGGG die ötüyor araba 🙂 Kasıyormuş gibi
evet o yaratık sesi=)cetin tarafından yazılan metin:
ZAONGGG die ötüyor araba 🙂 Kasıyormuş gibi