AİRBAG ARIZA SİNYALİ

hkkzgz

Azimli Üye
Arkadaşlar 2008 4 hava yastıklı 1.9 multijet aracımda seyir esnasında bilgi ekranında airbag arızası yazıyor daha sonra kayboluyor yada motoru stopedip çalısınca düzeliyor koltuk altındaki soketleri cıkartıp hava tutup tekrar taktım 1 gün kadar olmadı daha sonra tekrar yapmaya başladı fikirlerinizi bekliyorum tşk.

Muhtemelen sokette arıza olabilir diye düşünüyorum ancak biran evvel baktırın, Allah korusun zamansız bir airbag açılması koruyayım derken daha beter kaza yaptırabilir.

doblonun 6 hava yastıklı modeli var...malibu!

4 havayastıklı modeli varmı?benim bildiğim yok!

sürücü-yolcu ve ön koltuklarda yan hava yastığı var sanırım.

benim bildiğim vip lerde 4hava yastığı var....

aracım 2008 1.9 jtd vip yolcu sürücü ve yan hava yastıkları var arıza soketlerdenmiş temizleyip yeniden taktılar plastik kelepce ile bagladılar simdilik sorun yok yardımlarınız için herkese teşekkür ederim...

hkkzgz tarafından yazılan metin:
aracım 2008 1.9 jtd vip yolcu sürücü ve yan hava yastıkları var arıza soketlerdenmiş temizleyip yeniden taktılar plastik kelepce ile bagladılar simdilik sorun yok yardımlarınız için herkese teşekkür ederim...
geçmiş olsun.....

Geçmiş olsun.............................

sorun devam ediyor arkadaşlar servistede soketler değişecek dediler tanesi 100 tl herseyden öncecok pahalı bu parca calısan hareket eden bir mekanik yapıya sahip değil sonucta asınma eskime olmaz neden değişir onuda anlamadım güvenlik açısından olmazsa olmazı var benim için hele hele o ekranda yazıyı görünce kan beynime sıcrıyor bundan kurtulmanın daha ekonomik yolu yokmudur?

sorun devam ediyor arkadaşlar servistede soketler değişecek dediler tanesi 100 tl herseyden öncecok pahalı bu parca calısan hareket eden bir mekanik yapıya sahip değil sonucta asınma eskime olmaz neden değişir onuda anlamadım güvenlik açısından olmazsa olmazı var benim için hele hele o ekranda yazıyı görünce kan beynime sıcrıyor bundan kurtulmanın daha ekonomik yolu yokmudur?

Sevgili kardeşim bence bu işte çıkma veya yan sanayiye pek güvenmeyin. Sonuçta son derece mühim bir parça.

sanayide güvendiğin bir usta yok mu??

bulunduğun yerde ve internette parça arayışı yap hesaplı bulabilirsin.
yan sanayi ve çıkma kullanma.

arkadaşım bizim parçacımıza sordunmu?e-parçacımın bizim bünyemizde bölümü var...

bu linkte başlık açarak istediğiniz parça hakkında bilgi alabilirsiniz.

(link)

gördüğüm ve göreceğim en iyi forum ilgi alaka yardımlaşma had safhada arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun sağolun var olun

sanayide bir ustam var konudan bahsettim pazartesi yanına gideceğim olmazsa yeni almayı düşünüyorum

gördüğüm ve göreceğim en iyi forum ilgi alaka yardımlaşma had safhada arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun sağolun var olun
*clap**clap**clap*

sanayide bir ustam var konudan bahsettim pazartesi yanına gideceğim olmazsa yeni almayı düşünüyorum

*clap**clap* *comfort**comfort* *tup**tup*

Back