Yardım Afyon yada denizlide onerebileceginiz doblo ustasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sualci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sualci

Yeni Üye
Doblo
Adı
Çok Soru Soran
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Merhaba 2012 1.3 multijet aracim mevcut. Su eksiltme basladi, usitma bujisi hatasi vermekte. Son zamanlarda ilk calistirmada sorun veriyor. Bulundugum bolge biraz kirsal bu yuzden afyn yada denizlide iyi bir usta onerecek olursaniz sevinirim

Denizli Arge otomotiv-Emrah gidebilirsiniz. 3.sanayi sitesinde. 05548809904 benim numaram. Pazartesi falan ararsaniz tarif ederim yerini. Google haritalarda da konumuna ulasabilirsiniz.

Denizli Arge otomotiv-Emrah gidebilirsiniz. 3.sanayi sitesinde. 05548809904 benim numaram. Pazartesi falan ararsaniz tarif ederim yerini. Google haritalarda da konumuna ulasabilirsiniz.
Tesekkurler. Afyondanda birtane ogtenirsem sevinirim.

Afyon'da mecburen gürses servise gidin pahalı kaliteli
(link)

Merhaba arkadaslar.

Servis tercihimi denizliden yana kullandim. İyikide kullanmisim. Saolsun oneride bulunan serkan beylede orada karsilasma firsati buldum oda aracini bakima getirmis.

Guzel bir sohbet oldu serkan beyle.

Ustamiza gelince ise gercekten tecrubesi cok biri ve hizli ve kalici cozumler uretiyor. Ben cok memnun kaldim. Randevu ali gidersenizde bekleme gibi bir sorunuz olmuyor.

Gittigim sorunlardan farkli birkac uyaridada bulundu baska usta olsa goz korkutup o an acil olmayan seyleride yaptirtirdi.

Ustamada buradan tesekkur ederim.

Merhaba arkadaslar.

Servis tercihimi denizliden yana kullandim. İyikide kullanmisim. Saolsun oneride bulunan serkan beylede orada karsilasma firsati buldum oda aracini bakima getirmis.

Guzel bir sohbet oldu serkan beyle.

Ustamiza gelince ise gercekten tecrubesi cok biri ve hizli ve kalici cozumler uretiyor. Ben cok memnun kaldim. Randevu ali gidersenizde bekleme gibi bir sorunuz olmuyor.

Gittigim sorunlardan farkli birkac uyaridada bulundu baska usta olsa goz korkutup o an acil olmayan seyleride yaptirtirdi.

Ustamada buradan tesekkur ederim.
Geçmiş olsun iyi günlerde kullanın

Back