Acil yardim

murattas58

Azimli Üye
Doblo
Adı
Murat taş
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
S.a 2012 model otomatik doblo var bende araba aracım motor soğukken normal calisiyor hicbirsey yok ama motor ısınınca silkeleme yapıyor kime sorduysam hepsi farklı birsey diyor daha önce başına gelip çözen varmi enjektorler sağlam yeni yaptirdim birde fiat connect uygulamasını kullanan varmi tavsiye edermisiniz

herkesin baska bisey soylemesi cok normal cunku okadar cok sey sebep olabiliyorki boyle seylere.mesela motor kulagindan tut akismetreye kadar ne bileyim bogaz kelebeginden egr ye kadar ucu acik o yuzden her kafadan ses cikiyor.en garantisi ariza tespit yaptirmak cihazda ariza vereni degistirmek yoksa cok maliyetli oluyor ve cozumde cok zor bulunuyor.

Arıza tespiti nerde yaptirabilirim

sanayide ariza tespit cihazi olan herhsngi biyerde yada yetkili serviste yaptirsbilirsin.

Aynısını yaşadım soğuk iken yok sıcak iken var mazot basınç sensörü rail,cihaz bağlayıp beyinden sök tak reset yapıldı düzeldi bende bu şekilde oldu bilginize

Hava akış metre tıkalıdır o yüzden de yapabilir, yakıtı motor yağına karıştırıyordur enjektör memeleri işeme yapıyor da olabilir (2.0 Otomatik Dizel Mondeo da başıma gelmişti), ama yine de en garanti sağlam olanı cihaza bağlatmak, bilgisayar da nerede ne sıkıntısı var çıkar ortaya. Saygılar.

Ben connect uygulamasını yeni taktırdım iş gereği kargo dağıtıyorum telefon elimde oluyor sürekli en azından anahtarı sürekli çıkar tekrar tak çalıştır yapana kadar telefon üzerinden kapıları açıp kitleyebiliyorum aracın dpf akü motor yağı adblue ne durumda olduğunu gösteriyor arabanın nerede olduğunu görüyorum depoda kaç litre mazot kaldığını görüyorum hız veya mesafe limiti koyabiliyorsunuz şu anlık memnunum

Back