acil akü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geremy

Onursal Kurucu
arkadaşlar konu daha önce işlendimi bakacak zamanım olmadı.biraz önce aküm bitmiş
-araç 2007 kasım çıkışlı 2008 model
-24 bin km ye yakın
-orjinal aküsü 3.5 yılı geçti
-haftada bir iki kez kullanılıyor
-merkezi kilit dahil hiç bir şey çalışmıyor
-kontağı çevirince sadece airbag ışığı yanıyor.radyo çalışmıyor
-akü suyu plakaların üstünde
en son cumartesi kullanmıştım iç ışığı açık bırakmış olabilirim ama bildiğim kadarı ile 20 dakka sonra kapanması lazım.

araç benzinli 1.4 50 amper
yeni akü alırsam 60 lık alayımmı.

geremy tarafından yazılan metin:
arkadaşlar konu daha önce işlendimi bakacak zamanım olmadı.biraz önce aküm bitmiş
-24 bin km ye yakın
en son cumartesi kullanmıştım iç ışığı açık bırakmış olabilirim ama bildiğim kadarı ile 20 dakka sonra kapanması lazım.

O akü ömrünü doldurmuştur. Alabiliyorsan 60lık al.

bencede 60 lık iyidir.Mutlu akü tavsiye ederim.

-24 bin km ye yakın

abi 2008-2009 larda inci nin fiat için yaptığı 50 amperlik bi akü kullanılıyor.amperi düşük olduğu için çabuk mort oluyor.

ben baktım bitmeye gidiyor bizim akü,tam bitmesini beklemeden serviste 40.000 bakımında değiştirdim.servis 50 lik akü yerine 60 lık akü koydu.zaten doblonun bi çok modelinde 60 lık akü var.nedense bu 1.3 premiolara 2008-2009 arasında bu 50 lik aküyü koymuşlar.iş görüyor ama uzun ömürlü olmuyor.amperi düşük olduğu için marş motorunuda yoruyor.hiçbir karı yoktur!

sen o yüzden 60 lık bi akü al.ama bak adam gibi bi akü olsun.kıytırık bişey alma.çelik,mutlu veya inci olabilir. (servis inci kullanıyor)

biraz önce arabayı takviyeli çalıştırdım.sanayiye gittim.
orada bir kaçdefa stop ettim çalıştı.
mutlu servisine götürdüm şarja bağladılar yarın alacam bana akü taktılar eve geldim.teyp şifresi silinmedi bilginiz olsun.

ilk defa deşarj olduğu için yarın umutluyum en azından yazı çıkarır.
cumarteside tatile çıkacam biraz daha toparlanır.

eğer tat vermesse mutlu 60 amper alınacak artık
yardımlarınız için herkese teşekkürler.

abi benimde 2006 model..

5 yıl geçmiş orjinal aküsü var.. 4 lü sinyalleri yakıp 10 dk beklesem bile aracın kontağını çeviripte marşa basacak enerji kalmıyordu.. en sonunda 110 tl ye 5 taksitle 60 amperlik Mutlu Akü aldım ve çok memnunum..Heleki yola filan çıkacaksan bence değiştir..

Akü değişimi sırasında bizim süpermanler doğana takar gibi akü taktılar haliyle teyp şifre istedi..Bulamadım ama Baki Abi sağolsun gerekli bilgileri verince bana şifremi verdi ve oldu..

Akü değişimi sırasında buna dikkat edelim..

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
abi benimde 2006 model..

5 yıl geçmiş orjinal aküsü var.. 4 lü sinyalleri yakıp 10 dk beklesem bile aracın kontağını çeviripte marşa basacak enerji kalmıyordu.. en sonunda 110 tl ye 5 taksitle 60 amperlik Mutlu Akü aldım ve çok memnunum..Heleki yola filan çıkacaksan bence değiştir..

Akü değişimi sırasında bizim süpermanler doğana takar gibi akü taktılar haliyle teyp şifre istedi..Bulamadım ama Baki Abi sağolsun gerekli bilgileri verince bana şifremi verdi ve oldu..

Akü değişimi sırasında buna dikkat edelim..
bizde geçen gün gittik aküyü ölçtürdük enerjisi düşük çıktı adam 110tl dedi aküye ama eski aküyü alıcaklarmış..........

ha bu arada benim eski aküyü aldılar 😀

biziz akü de araba 4 yaşındayken bitti .araba 35000 km civarındaydı. şimdi inci akü takılı 60lık. usta 60 lık tavsiye etmişti .şimdilik bi sıkıntı yok. memnunum.

geçmiş olsun dostum.

selimhan26 tarafından yazılan metin:
biziz akü de araba 4 yaşındayken bitti .araba 35000 km civarındaydı. şimdi inci akü takılı 60lık. usta 60 lık tavsiye etmişti .şimdilik bi sıkıntı yok. memnunum.
bizde yaz sonu değiştirmeyi düşünüyoruz aküyü o zaman bizde 60lık taktıralım........

120 tl civarı mutlu akü sanırım.
sabahı bekleyeceğiz artık.
masraf etmesem bari.

yanlız mutlunun bir kaç çeşidi var.benim söylediğim en ucuzu😀

120 tl civarı mutlu akü sanırım.
sabahı bekleyeceğiz artık.
masraf etmesem bari.
bizede 110 tl ye yiğit aküyü söylediler.

al bir inci ol birinci 😀 😀

Back