Abort Ekzos

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
Arkadaşlar Abort Egzos Hakkında Bilgisi Olanlar Yazabilirmi Yani Nasıl Bişeydir....

ya bide adanalar sanırım ateş atıyor onun tamponu yakma riski yokmu...

yok riskli gende dobloya gelmez 😀
birde yukarıda dizellere takılmıo dedinde geçen bi modifiyeciyle görüştüm doblolara takıyoruz dedi... bende o yüzden sordum nasıl bişe die

tabi orası öle parayı ver yeterki uçak motoru bile takılır dobloya 😀

arabada herşeyi seviyorum ama ekzos sesine gelemiyorum 😀

benim arabanın zaten doğasında olan bi ses var motordan öle bi ses gelioki egzosa falan gerek yok 😀 😀 😀

brian tarafından yazılan metin:
AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
benim arabanın zaten doğasında olan bi ses var motordan öle bi ses gelioki egzosa falan gerek yok 😀 😀 😀
dobloda mı?

evet dobloda hakikaten ruhsattaki gibi kamyonet yani ama seviyorum 😀 😀 😀

2009 model carioca var bendede abarth taktım ılk once abarth ucu taktm ses alıyordum fakat sonradan ses gıtmeye basladı orjınal egsoz gıbı oldu sonra performans egsoz tatktırdm yarıdan sonrası kalın geniş boru oldu sıstemde guzel ses alıyorum tamamı kalın genıs boru olsa daha ıyı ses alınır umarım yardımcı olabıldm 🙂

2009 model carioca var bendede abarth taktım ılk once abarth ucu taktm ses alıyordum fakat sonradan ses gıtmeye basladı orjınal egsoz gıbı oldu sonra performans egsoz tatktırdm yarıdan sonrası kalın geniş boru oldu sıstemde guzel ses alıyorum tamamı kalın genıs boru olsa daha ıyı ses alınır umarım yardımcı olabıldm 🙂

arkadaşım araç dizel mi benzinli mi ? benim bildiğim kadarıyla dizel araçta abarth pek işe yaramıyor. ses ve performans olarak hiç bir artısının olmadığını biliyorum.

burak22 tarafından yazılan metin:

arkadaşım araç dizel mi benzinli mi ? benim bildiğim kadarıyla dizel araçta abarth pek işe yaramıyor. ses ve performans olarak hiç bir artısının olmadığını biliyorum.
benim bildiğim abart egsoz 5-6 beygir arabaya ekstradan güç kazandırıyo......

bizim 1.4 doblonun susturucuyu çıkarmıştık abartı gibi ses çıkyor

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
burak22 tarafından yazılan metin:

benim bildiğim abart egsoz 5-6 beygir arabaya ekstradan güç kazandırıyo......

bende aynen senin gibi biliyorum güzel sağlam bir egzos beygir artışı sağlıyor fakat benzinlide..

arac dızel 1.3 multıjet abart ucu taktıgımda dolgun bı ses alıyordum fakat dusuk devırde 🙂
sonra abart taktım son susturucu cokta ıyı bı egsoz deıl acıkcası ama ceyrek kadarı kalın boru daha genıs daha buyuk ondan dolayı ses artısı oluyor ve suan ınanın quzel bı ses alıyorum
otobanda pahabıcılemez bastıkca basasım gelıyor 🙂) takıcak olanlar
KOMPLE BOYDAN KALIN BORU TAKTIRIN KALIN VE GENIS EN SON GUZEL BIR EGSOZ ALIN PERFORMANS VE TAKTIRIN TAVSIYEM ELIPS SEKLINDE OLANLAR DAHA COK YAKISIYOR 🙂

bakiergul tarafından yazılan metin:
WarDoomLe tarafından yazılan metin:
2011 d3lere egzoz takmak hayal galiba ya :|
Yoooo takılır ancak yakışmıyor........
+ cezası var polis gördümü 140 TL yi hemen yazıyo 🙁

Back