AlperAkbiyik
Saygın Üye
- Adı
- Alper
- Modeli
- Renk
- Bal Köpüğü
Arkadaşlar Abort Egzos Hakkında Bilgisi Olanlar Yazabilirmi Yani Nasıl Bişeydir....
brian tarafından yazılan metin:
dobloda mı?AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
benim arabanın zaten doğasında olan bi ses var motordan öle bi ses gelioki egzosa falan gerek yok 😀 😀 😀
2009 model carioca var bendede abarth taktım ılk once abarth ucu taktm ses alıyordum fakat sonradan ses gıtmeye basladı orjınal egsoz gıbı oldu sonra performans egsoz tatktırdm yarıdan sonrası kalın geniş boru oldu sıstemde guzel ses alıyorum tamamı kalın genıs boru olsa daha ıyı ses alınır umarım yardımcı olabıldm 🙂
benim bildiğim abart egsoz 5-6 beygir arabaya ekstradan güç kazandırıyo......burak22 tarafından yazılan metin:
2009 model carioca var bendede abarth taktım ılk once abarth ucu taktm ses alıyordum fakat sonradan ses gıtmeye basladı orjınal egsoz gıbı oldu sonra performans egsoz tatktırdm yarıdan sonrası kalın geniş boru oldu sıstemde guzel ses alıyorum tamamı kalın genıs boru olsa daha ıyı ses alınır umarım yardımcı olabıldm 🙂
arkadaşım araç dizel mi benzinli mi ? benim bildiğim kadarıyla dizel araçta abarth pek işe yaramıyor. ses ve performans olarak hiç bir artısının olmadığını biliyorum.
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
benim bildiğim abart egsoz 5-6 beygir arabaya ekstradan güç kazandırıyo......burak22 tarafından yazılan metin:
arkadaşım araç dizel mi benzinli mi ? benim bildiğim kadarıyla dizel araçta abarth pek işe yaramıyor. ses ve performans olarak hiç bir artısının olmadığını biliyorum.
Yoooo takılır ancak yakışmıyor........WarDoomLe tarafından yazılan metin:
2011 d3lere egzoz takmak hayal galiba ya :|
+ cezası var polis gördümü 140 TL yi hemen yazıyo 🙁bakiergul tarafından yazılan metin:
Yoooo takılır ancak yakışmıyor........WarDoomLe tarafından yazılan metin:
2011 d3lere egzoz takmak hayal galiba ya :|