4000 devirde gelen ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

serdar16

Saygın Üye
Arkadaşlar araç boştayken 5000 devire getirip ayağımı gazdan çekince 4000 le 3000 devir ortasında fışırtıyla zırıltı arasında bir ses geliyor ama bir yerin civatası gevşemiş gibi bir ses değil turbodan geliyor olabilir diye korkuyorum.. Bundan 2 ay önce aracım arıza verdi ve 2500 deviri geçmedi servisi aradım. araçla gelmemde sorun olmayacağını söylediler. bende servise doğru yola çıktım fakat önüme çıkan ilk yokuşta araç komple stop etti. kurtarıcıyla servise götürdüm. araç turbo hortumunu kelepçesinden patlatmış. partikül filtresini ücretli olarak temizleyerek sorun çözüldü. eğer sorun çozülmezse garantiden bu filtreyi değiştireceklerini söylemişlerdi. Acaba bu ses ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum. (diğer aracımla şehir dışında olduğumdan aracı daha servise götüremedim)

geçmiş olsun abi turbonun pervanesinde sorun olabilir mi acaba bence bi göster başına iş açmasın

niye ücretli temizlettiniz ki.değiştirsinler o zaman garantiden.

Sağol kardeşim araç şu an garajda duruyor. Bursaya döner dönmez servise götürücem..

İlk önce temizlik yapmaları gerekiyormuş. Gerçi çamur yapsaydım değiştirirlerdi tahminim ama zamansızlıktan uğraşamadım. filtre 2000 tl civarıymış.

İlk önce temizlik yapmaları gerekiyormuş. Gerçi çamur yapsaydım değiştirirlerdi tahminim ama zamansızlıktan uğraşamadım. filtre 2000 tl civarıymış.

o zaman temizliktende para almamaları gerekirdi bence.valla herkes tuturabildiğine iş yapıyor.neyse onunla geçmiş olsun.

inşallah bir şey çıkmaz.hallolur.

Geçmiş olsun..
Turbonun hortumlarından biri yarılmış veya yerinden çıkmış olabilir. Daha önce ki aracım da başıma gelmişti.

geçmiş olsun serdar abi.

hayırlısı. inşallah fazla bişey çıkmaz.

Geçmiş olsun kardeşim

Back