40.000 km de amortisör takozu olurmu?

dogustan fiat

Azimli Üye
Adı
Yağız
Merhaba arkadaslar dun araba baslayan yay sesi gibi tın tın gelen ses uzerine ustama gittim bakti test etti amartisor takozlari dedi ve sasirdim abi dedim bu nedir dedim ya 40.000 km deki arabanin amartisor takozumu degisir dedim ve dedigi su fiatlarin tum araclarinda hastalik bu dedi sennki yine iyi dayanmis dedi 20.000 de bile bozanlar var dio bugun 150 tl sıkıştı arabaya 🙂

@dogustan fiat
arkalar gitmiştir önler sağlamdır

önlerde olsa sadece direksiyonu cevirince ses verirdi

Valla bizim d3 te 10000 olmadan ses başlamıştı Ankara Ali uğurlu servisine götürdüm bişey yok dedi kartaşa gittim amortisör takozu dediler ve değiştirmişlerdi. Ustanın dediği gibi seninki iyi gitmiş 🙂

benim sol değişti bir kere.şimdilik sıkıntı yok. d1 imi 140,000 km de satmıştım daha tık yoktu. ama şimdiye kadar çözüm üretmeleri gerekirdi.

Benim 28000 km de sol taraf bozuldu

Ben 2 defa değiştirdim. 2 yıldır da değiştirmiyorum. Servis, "yolda bırakacak bi arıza değil , ses haricinde sorun olmaz" dedi. Islak havada ses yok , kuru havada var. Böyle gidiyor.

Bende aracı kasis ya da tümsekten atlattırırken sağa sola yatınca garç gurç sesi geliyor.amartisrlerden geldiği belli de acaba onlarda mı bozuk takoz sesi.önlerden geliyor ses özellikle..

geçen hafta direksiyonu çevirirken garç gurç sesi başladı.bugün servisine götürdüm takoz dediler.galiba 1 tanesi gitmiş 200 tl ..Araba 86500'de.

Benim dobloda da var ilk zamanlar sinir oluyordum ama alıştım malum köy yolları bozuk uzun süredir biniyorum sesten başka bir sorun çıkartmadı 😀😀😀😀

benim arabada da kasislerden geçerken amortisörler den gıcırtı geliyor nası kesilir bilen var mı?

@mustafa2002954
Arka amortisör değişecek bağlantı yerleri bozuluyor

Back