kardelenkurt BAŞKAN Yetkili Kişi Admin Doblo Kayıt 3 Eylül 2009 Mesaj 5.138 Yaş 38 Adı Murat Üresin Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Memur Aracınız Doblo Modeli 20. Yıl Özel Seri Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah 28 Haziran 2018 #1 Gaziantep Topçuoğlu Fiat Bayisi katkıları ile gerçekleştirilece olan Geleneksel Team Doblo Gaziantep Buluşmamıza tüm ailemiz davetlidir. FACEBOOK ETKİMLİK KATILIM LİNKİ: (link)
Gaziantep Topçuoğlu Fiat Bayisi katkıları ile gerçekleştirilece olan Geleneksel Team Doblo Gaziantep Buluşmamıza tüm ailemiz davetlidir. FACEBOOK ETKİMLİK KATILIM LİNKİ: (link)
EmrahDurmaz Fenomen Üye Doblo Kayıt 23 Kasım 2016 Mesaj 1.586 Yaş 37 Adı Emrah Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek fırat plastik fabrikasında forklift oparatörü Aracınız Doblo Modeli Trekking Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2017 Renk Kurşun gri 28 Haziran 2018 #2 O tarihte çalıştığım için gelemiyorum Özür dilerim orada olan bütün aile dostlarıma şimdiden iyi eğlenceler diliyorum #teamdobloistanbul
O tarihte çalıştığım için gelemiyorum Özür dilerim orada olan bütün aile dostlarıma şimdiden iyi eğlenceler diliyorum #teamdobloistanbul
tayfuntalip46 Gaziantep Yöneticisi Yetkili Kişi Yönetici Doblo Kayıt 1 Temmuz 2016 Mesaj 230 Adı Tayfun Talip Kan Grubu B RH + Şehir Gaziantep Meslek Özel Güvenlik Görevlisi Aracınız Doblo Modeli Panorama Motor 1.4 Araç Yılı 2009 Renk Beyaz 29 Haziran 2018 #3 @EmrahDurmaz Sıkıntı yok abim. Bir dahaki sefere inşallah 🙂 #teamdoblogaziantep