- Adı
- Murat Üresin
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Memur
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- 20. Yıl Özel Seri
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2020
- Renk
- Siyah
Merhaba Team Doblo Ailesi,
15 yılda birçok organizasyona imza atan ailemiz gün geçtikçe büyümekte ve kontrolü zorlaşmaktadır.
Birçok ilde birçok üyemiz bizimle beraberdir.
Aynı zamanda değişen şartlar nedeni ile bazı yöneticilerimiz zaman ayırma konusunda sorun yaşamaktadır.
Tamamen gönüllü çalışan yönetim ekibimiz bir çok konu ile uğraşmaktadır.
Bu bağlamda Team Doblo ailemize gönüllü olarak aktif olabilecek arkadaşlarımızı arıyoruz.
Temsilcilerin yetki ve görevleri aşağıdaki gibidir.
1- İl temsilcisi Team Doblo'yu o ilde temsil edecek tek yetkilidir.
2- İl temsilcisi forum sitemizde ve sosyal ağlarda aktif ve yetkisi olan kişidir.
3- Facebookta onaya takılmadan paylaşım yapabilir.
4- İlinde yılda 1 büyük buluşma ve bazı ilçelerde çay buluşmaları yapabilir. Bunları gerçekleştirmesi için sponsor desteği alır.
5- Temsilciye bayrak, sticker, hediye ürünler, pankart vb. materyaller Team Doblo merkezi tarafından ücretsiz ulaştırılır.
6- Forumda yetki alır. Profil fotosu altında yetkili olduğu belirtilir.
7- İl temsilcisi forum sitesine en az haftada 1 kez girmesi gerekmektedir.
8 - Temsilci olabilmek için en az 18 yaşında olunması gereklidir.
9 - Temsilci forumda sadece temsilcilerin görebileceği ve yazabileceği alanda bilgi alışverişinde bulunabilecektir.
10- İlinde uzak ilçelere kendisine bağlı olarak ilçe temsilci ataması yapabilir.
Ben bu işi yapabilirim diyen arkadaşların bu paylaşım altına adını, ilini, mesleğini, yaşını vb. bilgileri içere kısa tanıtım yapmasını rica ediyoruz.
15 yılda birçok organizasyona imza atan ailemiz gün geçtikçe büyümekte ve kontrolü zorlaşmaktadır.
Birçok ilde birçok üyemiz bizimle beraberdir.
Aynı zamanda değişen şartlar nedeni ile bazı yöneticilerimiz zaman ayırma konusunda sorun yaşamaktadır.
Tamamen gönüllü çalışan yönetim ekibimiz bir çok konu ile uğraşmaktadır.
Bu bağlamda Team Doblo ailemize gönüllü olarak aktif olabilecek arkadaşlarımızı arıyoruz.
Temsilcilerin yetki ve görevleri aşağıdaki gibidir.
1- İl temsilcisi Team Doblo'yu o ilde temsil edecek tek yetkilidir.
2- İl temsilcisi forum sitemizde ve sosyal ağlarda aktif ve yetkisi olan kişidir.
3- Facebookta onaya takılmadan paylaşım yapabilir.
4- İlinde yılda 1 büyük buluşma ve bazı ilçelerde çay buluşmaları yapabilir. Bunları gerçekleştirmesi için sponsor desteği alır.
5- Temsilciye bayrak, sticker, hediye ürünler, pankart vb. materyaller Team Doblo merkezi tarafından ücretsiz ulaştırılır.
6- Forumda yetki alır. Profil fotosu altında yetkili olduğu belirtilir.
7- İl temsilcisi forum sitesine en az haftada 1 kez girmesi gerekmektedir.
8 - Temsilci olabilmek için en az 18 yaşında olunması gereklidir.
9 - Temsilci forumda sadece temsilcilerin görebileceği ve yazabileceği alanda bilgi alışverişinde bulunabilecektir.
10- İlinde uzak ilçelere kendisine bağlı olarak ilçe temsilci ataması yapabilir.
Ben bu işi yapabilirim diyen arkadaşların bu paylaşım altına adını, ilini, mesleğini, yaşını vb. bilgileri içere kısa tanıtım yapmasını rica ediyoruz.