Doblo 2022 Fiat Doblo d4 Trekking hava sıcaklık sensörü nereden temin edilebilir?

Efe Erdem

Aktif Üye
Doblo
Adı
Efe
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Easy
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Mistik Gri
Öncelikle Selamın Aleykum,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi araç bazen havayı doğru gösteriyor bazen -10 ile 0 derece arası sıcaklık gösteriyor. Araç - sıcaklık gösterdiği için klima soğuk üflemiyor ben bu sensörü nereden alabilirim.

A.S.

Yan Aynaların birinde oluyordu diye biliyorum ama yakında detaylı bilgi yazacaklardır.

Sorun başlıkta da belirttiğim gibi araç bazen havayı doğru gösteriyor bazen -10 ile 0 derece arası sıcaklık gösteriyor. Araç - sıcaklık gösterdiği için klima soğuk üflemiyor ben bu sensörü nereden alabilirim.
Aleykümselam efe
Sponsorumuz Evren yedek parça ile görüş yardımcı olur

Aracın Garantisi devam etmiyor mu yetkili servis ile görüş istersen çözüm bulurlar

3 yıl garanti değilmiydi efe
Karıştırmışım hocam kusura bakmayın. Bugün uygulamadan baktım garanti hala devam ediyormuş en kısa zamanda servise götüreceğim.

Back