2013 için mtv ne kadar olur

Doblo89

Daimi Üye
S'a hayırlı akşamlar Can Dostlar Nasılsınız. Bizim araba Doblo 2007 1.3 2013te toplam mtv vergisi ne kadar oluyor. Şimdiden Çok teşekkür ettim...

Bu konu hakkında mali_55 abimiz bir paylaşımda bulunmuştu.2012 yılında ödediğiniz tutarın üzerinden %7.8'lik bir artış olacak demişti. Aynen buraya mesajını ekliyorum ;

YENİDEN DEĞERLEME ORANLARI

2013 yılı yeniden değerleme oranı: Resmi gazetede yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek olan yeniden değerleme oranı enflasyon verilerine göre % 7,80 olacak..

Resmi Gazete: Veri Usul Kanunu Genel Tebliği, 10 Kasım 2012, Sayı:28463

Yeniden değerleme oranı 2012 yılı için % 7,80 (yedi virgül seksen) olarak tespit edilmiştir.

Bu oran, aynı zamanda 2012 yılına ait son geçici vergi dönemi için de uygulanacaktır.

Öte yandan, bu konuda daha önce yayımlanmış olan tebliğler de yürürlükte bulunmaktadır.

Arkadaşlar yeniden değerleme oranı resmen açıklandığı için; herkes 2012 yılı için ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisine %7,80 ekleyerek 2013 yılı MTV sini hesaplayabilir... ( Araç modeli bir alt kategoriye düşmemişse tabii)

oğuz kardeş sizin doblo 2007 di dimi 2013 de vergiden düşüyor.sevindirici senin için zamlı haliyle takmini 265 + 265 ödersin

Alper abicim Recep abicim çok teşekkür ettim cevaplarınız için. Recep abi bizim doblo evet 2007 model hmm vergiden mi düşüyor. Gerçekten sevindirici bir haber 🙂 *tup*

Alper abicim Recep abicim çok teşekkür ettim cevaplarınız için. Recep abi bizim doblo evet 2007 model hmm vergiden mi düşüyor. Gerçekten sevindirici bir haber 🙂 *tup*

bizim daha var.🙁

bizim daha var.🙁

Evet bu yıl 2007 modeller 7-15 yaş kategorisine düştüğüi için vergileri azalacak.. 2012 bu kategori için 240+240 idi..Buna %7,80 ekleyin...

mehmet abi haline şükret yaşlı olup da senle aynı vergi ödeyen var 🙂

Back