U ustaali2 Yeni Üye Kayıt 15 Ekim 2011 Mesaj 1 10 Kasım 2011 #1 merhaba arkadaslar 2011 yenı kasa doblo aldım sıfır farlarını degıstırmek ıstıyorum kısaları ve uzunları zenon yapmayı dusunuyorum kısalar h4 uzunlar h7 galıba tam dogrusunu bılen varmı acaba teş.
merhaba arkadaslar 2011 yenı kasa doblo aldım sıfır farlarını degıstırmek ıstıyorum kısaları ve uzunları zenon yapmayı dusunuyorum kısalar h4 uzunlar h7 galıba tam dogrusunu bılen varmı acaba teş.
bakiergul Onursal Admin Onursal Danışman Yönetici Kayıt 28 Kasım 2010 Mesaj 15.330 Yaş 56 Renk LAL KIRMIZI 10 Kasım 2011 #2 Sevgili kardesim konnun dogrusunu bilenler elbette var ancak forum kurallari geregi once uyeler ve tanisma bolumunde bizlere bir kendini tanit .....tanit ki bizde senin sorunun dogru cevabini verebilelim......haydi kolay gelsin
Sevgili kardesim konnun dogrusunu bilenler elbette var ancak forum kurallari geregi once uyeler ve tanisma bolumunde bizlere bir kendini tanit .....tanit ki bizde senin sorunun dogru cevabini verebilelim......haydi kolay gelsin